Arabian Nights I - The Restless One
%
71

Arabian Nights I - The Restless One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arabian Nights I - The Restless One

Moeite met waar je nou Arabian Nights I - The Restless One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arabian Nights I - The Restless One

Samenvatting

Waarin Scheherazade de zorgen van de bevolking verhaalt, O Heilige Koning er wordt verteld dat in een triest land temidden van de landen waar ze dromen van walvissen en zeemeerminnen, de werkloosheid zich verspreid. Op sommige plaatsen brandt het bos 's nachts ondanks de regen en op andere plaatsen kunnen de mannen en vrouwen nauwelijks wachten om in het water te springen in de winter. Soms praten de dieren, hoewel er niet naar hen wordt geluisterd. In dit land waar de dingen niet zijn wat ze lijken, kunnen mannen op de rug van een kameel lopen en een permanente, genante erectie oplopen; ze wachten ongeduldig op het betalen van de belastingen zodat ze een tovenaar kunnen betalen die hen zegt.... "En de dag lijkt te verschijnen, en Scheherazade zwijgt."

Regisseur en acteurs

 • Miguel Gomes portait

  Miguel Gomes

  Director

 • Cristina Alfaiate portrait

  Cristina Alfaiate

  Xerazade

 • Louison Tresallet portrait

  Louison Tresallet

  Child

Trailers

Arabian Nights I - The Restless One

Op zoek naar Arabian Nights I - The Restless One? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Arabian Nights I - The Restless One streamen

Het streamen van movies als Arabian Nights I - The Restless One heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Arabian Nights I - The Restless One waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Arabian Nights I - The Restless One dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Arabian Nights I - The Restless One downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Arabian Nights I - The Restless One te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Arabian Nights I - The Restless One torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Arabian Nights I - The Restless One trailer

Weet je nog niet zeker of Arabian Nights I - The Restless One jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.