Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One
%
71

Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One

Moeite met waar je nou Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One

Samenvatting

Waarin Scheherazade de zorgen van de bevolking verhaalt, O Heilige Koning er wordt verteld dat in een triest land temidden van de landen waar ze dromen van walvissen en zeemeerminnen, de werkloosheid zich verspreid. Op sommige plaatsen brandt het bos 's nachts ondanks de regen en op andere plaatsen kunnen de mannen en vrouwen nauwelijks wachten om in het water te springen in de winter. Soms praten de dieren, hoewel er niet naar hen wordt geluisterd. In dit land waar de dingen niet zijn wat ze lijken, kunnen mannen op de rug van een kameel lopen en een permanente, genante erectie oplopen; ze wachten ongeduldig op het betalen van de belastingen zodat ze een tovenaar kunnen betalen die hen zegt.... "En de dag lijkt te verschijnen, en Scheherazade zwijgt."

Regisseur en acteurs

 • Miguel Gomes portait

  Miguel Gomes

  Director

 • Cristina Alfaiate portrait

  Cristina Alfaiate

  Xerazade

 • Louison Tresallet portrait

  Louison Tresallet

  Child

Trailers

Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One

Benieuwd naar Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One kunt bekijken.

Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One streamen

Wil je Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One downloaden

movies als Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arabian Nights: Vol. 1, the Restless One je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!