Arabian Nights I - The Restless One
%
71

Arabian Nights I - The Restless One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arabian Nights I - The Restless One

Moeite met waar je nou Arabian Nights I - The Restless One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arabian Nights I - The Restless One

Samenvatting

Waarin Scheherazade de zorgen van de bevolking verhaalt, O Heilige Koning er wordt verteld dat in een triest land temidden van de landen waar ze dromen van walvissen en zeemeerminnen, de werkloosheid zich verspreid. Op sommige plaatsen brandt het bos 's nachts ondanks de regen en op andere plaatsen kunnen de mannen en vrouwen nauwelijks wachten om in het water te springen in de winter. Soms praten de dieren, hoewel er niet naar hen wordt geluisterd. In dit land waar de dingen niet zijn wat ze lijken, kunnen mannen op de rug van een kameel lopen en een permanente, genante erectie oplopen; ze wachten ongeduldig op het betalen van de belastingen zodat ze een tovenaar kunnen betalen die hen zegt.... "En de dag lijkt te verschijnen, en Scheherazade zwijgt."

Regisseur en acteurs

 • Miguel Gomes portait

  Miguel Gomes

  Director

 • Cristina Alfaiate portrait

  Cristina Alfaiate

  Xerazade

 • Louison Tresallet portrait

  Louison Tresallet

  Child

Trailers

Arabian Nights I - The Restless One

Arabian Nights I - The Restless One streamen

Arabian Nights I - The Restless One streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Arabian Nights I - The Restless One downloaden

Zin om Arabian Nights I - The Restless One te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Arabian Nights I - The Restless One te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Arabian Nights I - The Restless One torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Arabian Nights I - The Restless One makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Arabian Nights I - The Restless One trailer

Wil je er zeker van zijn dat Arabian Nights I - The Restless One jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.