Arabian Nights I - The Restless One
%
71

Arabian Nights I - The Restless One

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arabian Nights I - The Restless One

Moeite met waar je nou Arabian Nights I - The Restless One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arabian Nights I - The Restless One

Samenvatting

Waarin Scheherazade de zorgen van de bevolking verhaalt, O Heilige Koning er wordt verteld dat in een triest land temidden van de landen waar ze dromen van walvissen en zeemeerminnen, de werkloosheid zich verspreid. Op sommige plaatsen brandt het bos 's nachts ondanks de regen en op andere plaatsen kunnen de mannen en vrouwen nauwelijks wachten om in het water te springen in de winter. Soms praten de dieren, hoewel er niet naar hen wordt geluisterd. In dit land waar de dingen niet zijn wat ze lijken, kunnen mannen op de rug van een kameel lopen en een permanente, genante erectie oplopen; ze wachten ongeduldig op het betalen van de belastingen zodat ze een tovenaar kunnen betalen die hen zegt.... "En de dag lijkt te verschijnen, en Scheherazade zwijgt."

Regisseur en acteurs

 • Miguel Gomes portait

  Miguel Gomes

  Director

 • Cristina Alfaiate portrait

  Cristina Alfaiate

  Xerazade

 • Louison Tresallet portrait

  Louison Tresallet

  Child

Trailers

Arabian Nights I - The Restless One

Wil je Arabian Nights I - The Restless One kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Arabian Nights I - The Restless One streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Arabian Nights I - The Restless One niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Arabian Nights I - The Restless One zelfs gratis bekijken.

Arabian Nights I - The Restless One downloaden

Wil je Arabian Nights I - The Restless One ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Arabian Nights I - The Restless One overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Arabian Nights I - The Restless One torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Arabian Nights I - The Restless One is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Arabian Nights I - The Restless One trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Arabian Nights I - The Restless One de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.