Arabian Nights II - The Desolate One
%
73

Arabian Nights II - The Desolate One

Nu kijken

Kijk Arabian Nights II - The Desolate One

Moeite met waar je nou Arabian Nights II - The Desolate One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arabian Nights II - The Desolate One

Samenvatting

In het tweede deel van Gomes' exuberante trilogie vertelt Scheherazade over de troosteloosheid in de harten van de mensen. Een moordenaar dwaalt door het land. Een gewonde koe denkt aan een duizend jaar oude olijfboom en de bewoners van een flatgebouw in de buitenwijken redden papegaaien en plassen in de liften. Van narratief minimalisme zal je de vinnige regisseur niet snel kunnen beschuldigen maar de verpletterende sociale gevolgen van de recente bezuinigingsmaatregelen in Portugal blijven als rode draad door zijn vertelling geweven.

Regisseur en acteurs

  • Miguel Gomes portait

    Miguel Gomes

    Director

Arabian Nights II - The Desolate One

Arabian Nights II - The Desolate One streamen

Arabian Nights II - The Desolate One streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Arabian Nights II - The Desolate One downloaden

Zin om Arabian Nights II - The Desolate One te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Arabian Nights II - The Desolate One te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Arabian Nights II - The Desolate One torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Arabian Nights II - The Desolate One makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Arabian Nights II - The Desolate One trailer

Wil je er zeker van zijn dat Arabian Nights II - The Desolate One jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.