Archangel
%
65

Archangel

Kijk Archangel

Moeite met waar je nou Archangel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het drama speelt zich af in het hedendaagse Moskou en de ijskoude, noordelijk gelegen stad Archangelsk, en doet het ruige landschap van communistisch Rusland herleven. Het verhaal bestrijkt vier dagen in het leven van de academicus Fluke Kelso. Zijn noodlottige ontmoeting met een voormalige Stalinistische bodyguard leidt tot de onthulling van één van 's werelds gevaarlijkste en best bewaarde geheimen. Via moord en intriges wordt hij ongewild naar zijn eigen persoonlijke "heilige graal" - Jozef Stalins geheime nalatenschap -, geleid: een nalatenschap die het gezicht van de Russische geschiedenis voor altijd kan veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Jon Jones portrait

  Jon Jones

  Director

 • Daniel Craig portait

  Daniel Craig

  Prof. Fluke Kelso

 • Yekaterina Rednikova portait

  Yekaterina Rednikova

  Zinaida Rapava (as Yekaterina Rednikova)

 • Gabriel Macht portait

  Gabriel Macht

  R.J. O'Brian

 • Lev Prygunov portait

  Lev Prygunov

  Vladimir Mamantov

 • Aleksey Dyakov portrait

  Aleksey Dyakov

  Suvorin

 • Avtandil Makharadze portrait

  Avtandil Makharadze

  Josef Stalin

Archangel

Wil je Archangel kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2005 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Archangel streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Archangel niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Archangel zelfs gratis bekijken.

Archangel downloaden

Wil je Archangel ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Archangel overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Archangel torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Archangel is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Archangel trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Archangel de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.