Archangel
%
65

Archangel

Kijk Archangel

Moeite met waar je nou Archangel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het drama speelt zich af in het hedendaagse Moskou en de ijskoude, noordelijk gelegen stad Archangelsk, en doet het ruige landschap van communistisch Rusland herleven. Het verhaal bestrijkt vier dagen in het leven van de academicus Fluke Kelso. Zijn noodlottige ontmoeting met een voormalige Stalinistische bodyguard leidt tot de onthulling van één van 's werelds gevaarlijkste en best bewaarde geheimen. Via moord en intriges wordt hij ongewild naar zijn eigen persoonlijke "heilige graal" - Jozef Stalins geheime nalatenschap -, geleid: een nalatenschap die het gezicht van de Russische geschiedenis voor altijd kan veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Jon Jones portrait

  Jon Jones

  Director

 • Daniel Craig portait

  Daniel Craig

  Prof. Fluke Kelso

 • Yekaterina Rednikova portait

  Yekaterina Rednikova

  Zinaida Rapava (as Yekaterina Rednikova)

 • Gabriel Macht portait

  Gabriel Macht

  R.J. O'Brian

 • Lev Prygunov portait

  Lev Prygunov

  Vladimir Mamantov

 • Aleksey Dyakov portrait

  Aleksey Dyakov

  Suvorin

 • Avtandil Makharadze portrait

  Avtandil Makharadze

  Josef Stalin

Archangel

Veel gehoord over Archangel en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Archangel heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Archangel streamen

Wil je Archangel, de movie met Daniel Craig, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Archangel zelfs gratis kijken.

Archangel downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Archangel ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Archangel er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Archangel torrent

Op zoek naar een torrent van Archangel? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Archangel te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Archangel trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Archangel. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.