Arctic

Arctic

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arctic

Moeite met waar je nou Arctic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arctic

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. In de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken…

Regisseur en acteurs

 • Joe Penna portait

  Joe Penna

  Director

 • Mads Mikkelsen portait

  Mads Mikkelsen

  Overgård

 • Maria Thelma Smáradóttir portait

  Maria Thelma Smáradóttir

  Young Woman

Trailers

Arctic

Wil je Arctic kijken? De movie van Joe Penna uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Arctic op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Arctic met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Arctic downloaden

Het downloaden van Arctic is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Arctic ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Arctic streamen

Het streamen van Arctic heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Arctic online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Arctic kijkt. Ideaal!

Arctic torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Arctic. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Arctic trailer

Bekijk eerst even de trailer van Arctic voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.