Arctic Heart
%
54

Arctic Heart

Nu kijken

Kijk Arctic Heart

Moeite met waar je nou Arctic Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arctic Heart

Samenvatting

Madly in love with a brilliant scientist studying an immunizing protein produced by penguins, a timid med student offers her body to his research.

Regisseur en acteurs

 • Marie Madinier portrait

  Marie Madinier

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Quignard

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Christophine

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Actor

 • Anne Le Ny portait

  Anne Le Ny

  Actor

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Actor

Arctic Heart

Zin om Arctic Heart lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arctic Heart te bekijken voor je op een rijtje.

Arctic Heart downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arctic Heart downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arctic Heart. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arctic Heart er ook in SD heel goed uit.

Arctic Heart streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arctic Heart net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arctic Heart hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arctic Heart helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arctic Heart torrent

Denk je dat je om Arctic Heart te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arctic Heart trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arctic Heart de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.