Arctic Heart
%
54

Arctic Heart

Nu kijken

Kijk Arctic Heart

Moeite met waar je nou Arctic Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arctic Heart

Samenvatting

Madly in love with a brilliant scientist studying an immunizing protein produced by penguins, a timid med student offers her body to his research.

Regisseur en acteurs

 • Marie Madinier portrait

  Marie Madinier

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Quignard

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Christophine

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Actor

 • Anne Le Ny portait

  Anne Le Ny

  Actor

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Actor

Arctic Heart

Op zoek naar Arctic Heart? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Arctic Heart streamen

Het streamen van movies als Arctic Heart heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Arctic Heart waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Arctic Heart dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Arctic Heart downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Arctic Heart te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Arctic Heart torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Arctic Heart trailer

Weet je nog niet zeker of Arctic Heart jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.