Arctic Heart
%
54

Arctic Heart

Nu kijken

Kijk Arctic Heart

Moeite met waar je nou Arctic Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arctic Heart

Samenvatting

Madly in love with a brilliant scientist studying an immunizing protein produced by penguins, a timid med student offers her body to his research.

Regisseur en acteurs

 • Marie Madinier portrait

  Marie Madinier

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Quignard

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Christophine

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Actor

 • Anne Le Ny portait

  Anne Le Ny

  Actor

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Actor

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Arctic Heart

Veel gehoord over Arctic Heart en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arctic Heart heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arctic Heart streamen

Wil je Arctic Heart, de movie met Guillaume Canet, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arctic Heart zelfs gratis kijken.

Arctic Heart downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arctic Heart ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arctic Heart er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arctic Heart torrent

Op zoek naar een torrent van Arctic Heart? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arctic Heart te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arctic Heart trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arctic Heart. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.