Arctic Heart
%
54

Arctic Heart

Nu kijken

Kijk Arctic Heart

Moeite met waar je nou Arctic Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arctic Heart

Samenvatting

Madly in love with a brilliant scientist studying an immunizing protein produced by penguins, a timid med student offers her body to his research.

Regisseur en acteurs

 • Marie Madinier portrait

  Marie Madinier

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Quignard

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Christophine

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Actor

 • Anne Le Ny portait

  Anne Le Ny

  Actor

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Actor

Arctic Heart

Wil je Arctic Heart kijken? De movie van Marie Madinier uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Arctic Heart op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Arctic Heart met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Arctic Heart downloaden

Het downloaden van Arctic Heart is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Arctic Heart ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Arctic Heart streamen

Het streamen van Arctic Heart heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Arctic Heart online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Arctic Heart kijkt. Ideaal!

Arctic Heart torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Arctic Heart. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Arctic Heart trailer

Bekijk eerst even de trailer van Arctic Heart voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.