Arctic Heart
%
54

Arctic Heart

Nu kijken

Kijk Arctic Heart

Moeite met waar je nou Arctic Heart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arctic Heart

Samenvatting

Madly in love with a brilliant scientist studying an immunizing protein produced by penguins, a timid med student offers her body to his research.

Regisseur en acteurs

 • Marie Madinier portrait

  Marie Madinier

  Director

 • Guillaume Canet portait

  Guillaume Canet

  Quignard

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Christophine

 • Patrick d'Assumçao portait

  Patrick d'Assumçao

  Actor

 • Anne Le Ny portait

  Anne Le Ny

  Actor

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Actor

Arctic Heart

Benieuwd naar Arctic Heart? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Arctic Heart kunt bekijken.

Arctic Heart streamen

Wil je Arctic Heart streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arctic Heart gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arctic Heart downloaden

movies als Arctic Heart kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arctic Heart. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arctic Heart. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arctic Heart torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arctic Heart te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arctic Heart trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arctic Heart je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!