Are We Done Yet?
%
40

Are We Done Yet?

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Are We Done Yet?

Moeite met waar je nou Are We Done Yet? moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Are We Done Yet?

Samenvatting

Een pasgetrouwd stel verhuist naar een opknapper in een buitenwijk, maar hun gelukkige leven samen wordt overhoopgegooid door een excentrieke aannemer.

Regisseur en acteurs

 • Steve Carr portrait

  Steve Carr

  director

 • Pedro Miguel Arce portrait

  Pedro Miguel Arce

  actor

 • Tahj Mowry portrait

  Tahj Mowry

  actor

 • Dan Joffre portrait

  Dan Joffre

  actor

 • Alexander Kalugin portrait

  Alexander Kalugin

  actor

 • Linda Kash portrait

  Linda Kash

  actor

 • Jonathan Katz portrait

  Jonathan Katz

  actor

 • Philip Bolden portrait

  Philip Bolden

  actor

 • Aleisha Allen portrait

  Aleisha Allen

  actor

 • John C. McGinley portrait

  John C. McGinley

  actor

 • Nia Long portrait

  Nia Long

  actor

 • Ice Cube portrait

  Ice Cube

  actor

Trailers

Are We Done Yet?

Wil je Are We Done Yet? kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Are We Done Yet? op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Are We Done Yet? met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Are We Done Yet? downloaden

Het downloaden van Are We Done Yet? is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Are We Done Yet? ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Are We Done Yet? streamen

Het streamen van Are We Done Yet? heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Are We Done Yet? online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Are We Done Yet? kijkt. Ideaal!

Are We Done Yet? torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Are We Done Yet?. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Are We Done Yet? trailer

Bekijk eerst even de trailer van Are We Done Yet? voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.