Are You Afraid?

Are You Afraid?

Kijk Are You Afraid?

Moeite met waar je nou Are You Afraid? moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This documentary examines a feature of Danish life in the late '60s and early '70s: the political commune. In a series of stiff and unrevealing interviews with members of the Kloevedal Commune, "Mao's Pleasure," director Carlssen seeks to discover why they have chosen to live communally. Turning the tables on the director, members of the commune also interview people who live ordinary, middle-class lives, ostensibly to find out why they chose their "lifestyles." Other footage concerns the Annisse Commune, a less radical organization which predates the Kloevedal Commune by decades. A highlight of the film is an interview with a very old woman who lives with and talks chiefly with her cats.

Are You Afraid?

Zin om Are You Afraid? lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Are You Afraid? te bekijken voor je op een rijtje.

Are You Afraid? downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Are You Afraid? downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Are You Afraid?. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Are You Afraid? er ook in SD heel goed uit.

Are You Afraid? streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Are You Afraid? net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Are You Afraid? hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Are You Afraid? helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Are You Afraid? torrent

Denk je dat je om Are You Afraid? te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Are You Afraid? trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Are You Afraid? de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.