Arjan's Big Year

Arjan's Big Year

Bekijk de trailer

Kijk Arjan's Big Year

Moeite met waar je nou Arjan's Big Year moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De jonge vogelaar Arjan Dwarshuis trok in 2016 de wereld rond om zoveel mogelijk vogelsoorten in één jaar tijd te zien. Zijn doel: het voorgaande record breken. Hij moest daarvoor meer dan 6000 (!) vogelsoorten zien. Arjan bezocht daarvoor ruim veertig landen, bewandelde de hoogste bergketens, de heetste woestijnen en de meest afgelegen tropische regenwouden. Zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen komen mooi in beeld tijdens de vele hoogte- en dieptepunten van de zoektocht. Natuurlijk zijn er ook prachtige beelden van kleurrijke vogels en indrukwekkende landschappen te zien. Daarnaast is er aandacht voor het verwoestende effect dat de mens heeft op de natuur en er komen diverse lokale natuurbeschermers aan het woord met soms hoopgevende succesverhalen die het tij kunnen keren. Presentator Humberto Tan heeft de voice-over van deze film verzorgd.

Regisseur en acteurs

 • Michiel van den Bergh portrait

  Michiel van den Bergh

  Director

 • Humberto Tan portrait

  Humberto Tan

  Actor

 • Arjan Dwarshuis portrait

  Arjan Dwarshuis

  Actor

Trailers

Arjan's Big Year

Benieuwd naar Arjan's Big Year? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Arjan's Big Year kunt bekijken.

Arjan's Big Year streamen

Wil je Arjan's Big Year streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arjan's Big Year gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arjan's Big Year downloaden

movies als Arjan's Big Year kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arjan's Big Year. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arjan's Big Year. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arjan's Big Year torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arjan's Big Year te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arjan's Big Year trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arjan's Big Year je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!