Armadillo
%
76

Armadillo

Nu kijken

Kijk Armadillo

Moeite met waar je nou Armadillo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Armadillo

Samenvatting

ARMADILLO is an upfront account of growing cynicism and adrenaline addiction for young soldiers at war. Mads and Daniel are on their first mission in Helmand, Afghanistan. Their platoon is stationed in Camp Armadillo, right on the Helmand frontline, fighting tough battles against the Taliban. The soldiers are there to help the Afghan people, but as fighting gets tougher and operations increasingly hairy, Mads, Daniel and their friends become cynical, widening the gap between themselves and the Afghan civilisation. Mistrust and paranoia set in causing alienation and disillusion. Armadillo is a journey into the soldier’s mind and a unique film on the mythological story of man and war, staged in its contemporary version in Afghanistan.

Regisseur en acteurs

 • Janus Metz Pedersen portrait

  Janus Metz Pedersen

  Director

 • Rasmus portrait

  Rasmus

  himself (Platoon Commander)

 • Mads 'Mini' portrait

  Mads 'Mini'

  himself

 • Daniel 'Olby' portrait

  Daniel 'Olby'

  himself

 • Kim 'Birkerod' portrait

  Kim 'Birkerod'

  himself

Armadillo

Wil je Armadillo kijken? De movie van Janus Metz Pedersen uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Armadillo op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Armadillo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Armadillo downloaden

Het downloaden van Armadillo is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Armadillo ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Armadillo streamen

Het streamen van Armadillo heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Armadillo online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Armadillo kijkt. Ideaal!

Armadillo torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Armadillo. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Armadillo trailer

Bekijk eerst even de trailer van Armadillo voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.