Armadillo
%
76

Armadillo

Nu kijken

Kijk Armadillo

Moeite met waar je nou Armadillo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Armadillo

Samenvatting

ARMADILLO is an upfront account of growing cynicism and adrenaline addiction for young soldiers at war. Mads and Daniel are on their first mission in Helmand, Afghanistan. Their platoon is stationed in Camp Armadillo, right on the Helmand frontline, fighting tough battles against the Taliban. The soldiers are there to help the Afghan people, but as fighting gets tougher and operations increasingly hairy, Mads, Daniel and their friends become cynical, widening the gap between themselves and the Afghan civilisation. Mistrust and paranoia set in causing alienation and disillusion. Armadillo is a journey into the soldier’s mind and a unique film on the mythological story of man and war, staged in its contemporary version in Afghanistan.

Regisseur en acteurs

 • Janus Metz Pedersen portrait

  Janus Metz Pedersen

  Director

 • Rasmus portrait

  Rasmus

  himself (Platoon Commander)

 • Mads 'Mini' portrait

  Mads 'Mini'

  himself

 • Daniel 'Olby' portrait

  Daniel 'Olby'

  himself

 • Kim 'Birkerod' portrait

  Kim 'Birkerod'

  himself

Armadillo

Zin om Armadillo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Armadillo te bekijken voor je op een rijtje.

Armadillo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Armadillo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Armadillo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Armadillo er ook in SD heel goed uit.

Armadillo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Armadillo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Armadillo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Armadillo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Armadillo torrent

Denk je dat je om Armadillo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Armadillo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Armadillo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.