Armed Response
%
48

Armed Response

Nu kijken

Kijk Armed Response

Moeite met waar je nou Armed Response moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Armed Response

Samenvatting

The story follows a team of highly trained operatives who find themselves trapped inside an isolated military compound.

Regisseur en acteurs

 • John Stockwell portait

  John Stockwell

  Director

 • Wesley Snipes portait

  Wesley Snipes

  Isaac

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Riley

 • Gene Simmons portait

  Gene Simmons

  Male Suspect

 • Dave Annable portait

  Dave Annable

  Gabriel

 • Colby Lopez portait

  Colby Lopez

  Brett

 • Mike Seal portait

  Mike Seal

  Rainer

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Armed Response

Veel gehoord over Armed Response en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Armed Response heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Armed Response streamen

Wil je Armed Response, de movie met Wesley Snipes, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Armed Response zelfs gratis kijken.

Armed Response downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Armed Response ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Armed Response er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Armed Response torrent

Op zoek naar een torrent van Armed Response? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Armed Response te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Armed Response trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Armed Response. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.