Army of Darkness
%
76

Army of Darkness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Army of Darkness

Moeite met waar je nou Army of Darkness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Army of Darkness

Samenvatting

An ancient book transports a store clerk and his 1973 Oldsmobile into the Dark Ages, where he faces undead beasts in a battle for his life.

Regisseur en acteurs

 • Sam Raimi portrait

  Sam Raimi

  director

 • Ted Raimi portrait

  Ted Raimi

  actor

 • Patricia Tallman portrait

  Patricia Tallman

  actor

 • Bridget Fonda portrait

  Bridget Fonda

  actor

 • Michael Earl Reid portrait

  Michael Earl Reid

  actor

 • Timothy Patrick Quill portrait

  Timothy Patrick Quill

  actor

 • Richard Grove portrait

  Richard Grove

  actor

 • Ian Abercrombie portrait

  Ian Abercrombie

  actor

 • Marcus Gilbert portrait

  Marcus Gilbert

  actor

 • Embeth Davidtz portrait

  Embeth Davidtz

  actor

 • Bruce Campbell portrait

  Bruce Campbell

  actor

Trailers

Army of Darkness

Benieuwd naar Army of Darkness? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Army of Darkness kunt bekijken.

Army of Darkness streamen

Wil je Army of Darkness streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Army of Darkness gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Army of Darkness downloaden

movies als Army of Darkness kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Army of Darkness. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Army of Darkness. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Army of Darkness torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Army of Darkness te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Army of Darkness trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Army of Darkness je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!