Army of Darkness
%
76

Army of Darkness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Army of Darkness

Moeite met waar je nou Army of Darkness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Army of Darkness

Samenvatting

An ancient book transports a store clerk and his 1973 Oldsmobile into the Dark Ages, where he faces undead beasts in a battle for his life.

Regisseur en acteurs

 • Sam Raimi portrait

  Sam Raimi

  director

 • Ted Raimi portrait

  Ted Raimi

  actor

 • Patricia Tallman portrait

  Patricia Tallman

  actor

 • Bridget Fonda portrait

  Bridget Fonda

  actor

 • Michael Earl Reid portrait

  Michael Earl Reid

  actor

 • Timothy Patrick Quill portrait

  Timothy Patrick Quill

  actor

 • Richard Grove portrait

  Richard Grove

  actor

 • Ian Abercrombie portrait

  Ian Abercrombie

  actor

 • Marcus Gilbert portrait

  Marcus Gilbert

  actor

 • Embeth Davidtz portrait

  Embeth Davidtz

  actor

 • Bruce Campbell portrait

  Bruce Campbell

  actor

Trailers

Army of Darkness

Wil je Army of Darkness kijken? De movie vanuit 1992 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Army of Darkness op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Army of Darkness met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Army of Darkness downloaden

Het downloaden van Army of Darkness is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Army of Darkness ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Army of Darkness streamen

Het streamen van Army of Darkness heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Army of Darkness online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Army of Darkness kijkt. Ideaal!

Army of Darkness torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Army of Darkness. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Army of Darkness trailer

Bekijk eerst even de trailer van Army of Darkness voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.