Army of Darkness
%
76

Army of Darkness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Army of Darkness

Moeite met waar je nou Army of Darkness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Army of Darkness

Samenvatting

An ancient book transports a store clerk and his 1973 Oldsmobile into the Dark Ages, where he faces undead beasts in a battle for his life.

Regisseur en acteurs

 • Sam Raimi portrait

  Sam Raimi

  director

 • Ted Raimi portrait

  Ted Raimi

  actor

 • Patricia Tallman portrait

  Patricia Tallman

  actor

 • Bridget Fonda portrait

  Bridget Fonda

  actor

 • Michael Earl Reid portrait

  Michael Earl Reid

  actor

 • Timothy Patrick Quill portrait

  Timothy Patrick Quill

  actor

 • Richard Grove portrait

  Richard Grove

  actor

 • Ian Abercrombie portrait

  Ian Abercrombie

  actor

 • Marcus Gilbert portrait

  Marcus Gilbert

  actor

 • Embeth Davidtz portrait

  Embeth Davidtz

  actor

 • Bruce Campbell portrait

  Bruce Campbell

  actor

Trailers

Army of Darkness

Zin om Army of Darkness lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Army of Darkness te bekijken voor je op een rijtje.

Army of Darkness downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Army of Darkness downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Army of Darkness. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Army of Darkness er ook in SD heel goed uit.

Army of Darkness streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Army of Darkness net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Army of Darkness hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Army of Darkness helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Army of Darkness torrent

Denk je dat je om Army of Darkness te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Army of Darkness trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Army of Darkness de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.