Army of Darkness
%
76

Army of Darkness

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Army of Darkness

Moeite met waar je nou Army of Darkness moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Army of Darkness

Samenvatting

An ancient book transports a store clerk and his 1973 Oldsmobile into the Dark Ages, where he faces undead beasts in a battle for his life.

Regisseur en acteurs

 • Sam Raimi portrait

  Sam Raimi

  director

 • Ted Raimi portrait

  Ted Raimi

  actor

 • Patricia Tallman portrait

  Patricia Tallman

  actor

 • Bridget Fonda portrait

  Bridget Fonda

  actor

 • Michael Earl Reid portrait

  Michael Earl Reid

  actor

 • Timothy Patrick Quill portrait

  Timothy Patrick Quill

  actor

 • Richard Grove portrait

  Richard Grove

  actor

 • Ian Abercrombie portrait

  Ian Abercrombie

  actor

 • Marcus Gilbert portrait

  Marcus Gilbert

  actor

 • Embeth Davidtz portrait

  Embeth Davidtz

  actor

 • Bruce Campbell portrait

  Bruce Campbell

  actor

Trailers

Army of Darkness

Op zoek naar Army of Darkness? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Army of Darkness streamen

Het streamen van movies als Army of Darkness heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Army of Darkness waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Army of Darkness dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Army of Darkness downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Army of Darkness te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Army of Darkness torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Army of Darkness trailer

Weet je nog niet zeker of Army of Darkness jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.