Army of One
%
46

Army of One

Nu kijken

Kijk Army of One

Moeite met waar je nou Army of One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Army of One

Samenvatting

Larry Charles, de regisseur van Borat en Brüno haalt met Oscarwinnaar Nicolas Cage en komedie-ster Russell Brand twee echt Hollywood grootheden voor de camera. Army of One is het bizarre waargebeurde verhaal over een waaghals die eigenhandig de meest gezochte terrorist ter wereld probeerde te vangen: Osama Bin Laden! Gary Faulkner (Nicolas Cage) is een ex-gevangene, werkloze klusjesman, Amerikaan en trots op zijn vaderland. Zijn leven krijgt opeens een geheel nieuwe betekenis als God (Russell Brand) hem hoogstpersoonlijk op een missie stuurt om naar Pakistan af te reizen, Al Qaida-leider Osama Bin Laden te vangen en hem voor de rechtbank te slepen. En wie is Gary om deze boodschap te negeren? Gewapend met samurai-zwaard en paragliding-uitrusting gaat hij op pad, maar hij merkt al snel dat het niet gemakkelijk zal worden!

Army of One

Wil je Army of One kijken? De movie vanuit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Army of One op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Army of One met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Army of One downloaden

Het downloaden van Army of One is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Army of One ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Army of One streamen

Het streamen van Army of One heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Army of One online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Army of One kijkt. Ideaal!

Army of One torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Army of One. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Army of One trailer

Bekijk eerst even de trailer van Army of One voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.