Around the Bend
%
65

Around the Bend

Nu kijken

Kijk Around the Bend

Moeite met waar je nou Around the Bend moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Around the Bend

Samenvatting

Oscar-winners Michael Caine ("Secondhand Lions," "Austin Powers: Goldmember") and Christopher Walken ("Man on Fire," "Catch Me if You Can") star in this heart wrenching tale of four generations of men who are suddenly brought together by the chance to uncover the truth about their family's past. It's a journey that takes them on the road to a world full of surprises - some comic, some dramatic - yet all of them personal. Also starring Josh Lucas ("Sweet Home Alabama," "A Beautiful Mind"), Glenne Headly ("Confessions of a Teenage Drama Queen," "Mr. Holland's Opus") and newcomer Jonah Bobo.

Around the Bend

Wil je Around the Bend kijken? De movie vanuit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Around the Bend op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Around the Bend met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Around the Bend downloaden

Het downloaden van Around the Bend is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Around the Bend ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Around the Bend streamen

Het streamen van Around the Bend heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Around the Bend online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Around the Bend kijkt. Ideaal!

Around the Bend torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Around the Bend. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Around the Bend trailer

Bekijk eerst even de trailer van Around the Bend voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.