Around the World in 80 Days
%
66

Around the World in 80 Days

Kijk Around the World in 80 Days

Moeite met waar je nou Around the World in 80 Days moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jules Verne's classic adventure is redefined in this animated version. Phileas Fogg, an English Lord, has just become the main suspect in a daring bank robbery. Meanwhile, he has made a wager with several other lords that he will be able to travel around this world in a mere 80 days. Joined by his butler, Passepartout, Fogg begins his journey. However, hot on his heels is a detective from Scotland Yard, Mr. Fix. Through the savages from the wilds of India to the pioneers in America, their journey is one filled to the brim with adventure, but Mr. Fix is quickly catching up and intends to cut Fogg's adventure short.

Around the World in 80 Days

Zin om Around the World in 80 Days lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Around the World in 80 Days te bekijken voor je op een rijtje.

Around the World in 80 Days downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Around the World in 80 Days downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Around the World in 80 Days. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Around the World in 80 Days er ook in SD heel goed uit.

Around the World in 80 Days streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Around the World in 80 Days net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Around the World in 80 Days hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Around the World in 80 Days helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Around the World in 80 Days torrent

Denk je dat je om Around the World in 80 Days te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Around the World in 80 Days trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Around the World in 80 Days de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.