ARQ
%
64

ARQ

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ARQ

Moeite met waar je nou ARQ moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ARQ

Samenvatting

Trapped in a lab and stuck in a time loop, a disoriented couple fends off masked raiders while harboring a new energy source that could save humanity.

Regisseur en acteurs

 • Tony Elliott portrait

  Tony Elliott

  director

 • Tantoo Cardinal portrait

  Tantoo Cardinal

  actor

 • Adam Butcher portrait

  Adam Butcher

  actor

 • Jacob Neayem portrait

  Jacob Neayem

  actor

 • Gray Powell portrait

  Gray Powell

  actor

 • Shaun Benson portrait

  Shaun Benson

  actor

 • Rachael Taylor portrait

  Rachael Taylor

  actor

 • Robbie Amell portrait

  Robbie Amell

  actor

Trailers

ARQ

Zin om ARQ lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De sciencefiction movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om ARQ te bekijken voor je op een rijtje.

ARQ downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je ARQ downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van ARQ. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet ARQ er ook in SD heel goed uit.

ARQ streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je ARQ net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je ARQ hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je ARQ helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

ARQ torrent

Denk je dat je om ARQ te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

ARQ trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of ARQ de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.