ARQ
%
64

ARQ

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk ARQ

Moeite met waar je nou ARQ moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ARQ

Samenvatting

Trapped in a lab and stuck in a time loop, a disoriented couple fends off masked raiders while harboring a new energy source that could save humanity.

Regisseur en acteurs

 • Tony Elliott portrait

  Tony Elliott

  director

 • Tantoo Cardinal portrait

  Tantoo Cardinal

  actor

 • Adam Butcher portrait

  Adam Butcher

  actor

 • Jacob Neayem portrait

  Jacob Neayem

  actor

 • Gray Powell portrait

  Gray Powell

  actor

 • Shaun Benson portrait

  Shaun Benson

  actor

 • Rachael Taylor portrait

  Rachael Taylor

  actor

 • Robbie Amell portrait

  Robbie Amell

  actor

Trailers

ARQ

Veel gehoord over ARQ en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt ARQ heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

ARQ streamen

Wil je ARQ, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je ARQ zelfs gratis kijken.

ARQ downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je ARQ ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet ARQ er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

ARQ torrent

Op zoek naar een torrent van ARQ? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van ARQ te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

ARQ trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van ARQ. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.