Arsenal
%
39

Arsenal

Nu kijken

Kijk Arsenal

Moeite met waar je nou Arsenal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arsenal

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De gebroeders Lindel, Mikey en JP, hebben tijdens hun jeugd alleen op elkaar kunnen vertrouwen. Nu ze volwassen zijn heeft JP succes geboekt als eigenaar van een bouwbedrijf, terwijl Mikey verwikkeld is in het leven van de kleine criminaliteit. Als Mikey wordt ontvoerd, en vastgehouden voor losgeld door de meedogenloze misdaadbaas Eddie King, wendt JP zich tot de oude vriend van de broers, detective Sal. Om zijn broer te redden moet JP alles op het spel zetten tegen een meedogenloze groep gangsters.

Regisseur en acteurs

 • Steven C. Miller portait

  Steven C. Miller

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Eddie King

 • Christopher Rob Bowen portait

  Christopher Rob Bowen

  Rob

 • Adrian Grenier portait

  Adrian Grenier

  JP

 • John Cusack portait

  John Cusack

  Sal

 • Lydia Hull portait

  Lydia Hull

  Lizzie

 • Johnathon Schaech portait

  Johnathon Schaech

  Mikey

 • C.J. LeBlanc portrait

  C.J. LeBlanc

  Hoya

 • Abbie Gayle portrait

  Abbie Gayle

  Alexis

Arsenal

Op zoek naar Arsenal? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Arsenal streamen

Het streamen van movies als Arsenal heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Arsenal waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Arsenal dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Arsenal downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Arsenal te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Arsenal torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Arsenal trailer

Weet je nog niet zeker of Arsenal jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.