Arsenal
%
39

Arsenal

Nu kijken

Kijk Arsenal

Moeite met waar je nou Arsenal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arsenal

Samenvatting

De gebroeders Lindel, Mikey en JP, hebben tijdens hun jeugd alleen op elkaar kunnen vertrouwen. Nu ze volwassen zijn heeft JP succes geboekt als eigenaar van een bouwbedrijf, terwijl Mikey verwikkeld is in het leven van de kleine criminaliteit. Als Mikey wordt ontvoerd, en vastgehouden voor losgeld door de meedogenloze misdaadbaas Eddie King, wendt JP zich tot de oude vriend van de broers, detective Sal. Om zijn broer te redden moet JP alles op het spel zetten tegen een meedogenloze groep gangsters.

Regisseur en acteurs

 • Steven C. Miller portait

  Steven C. Miller

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Eddie King

 • Christopher Rob Bowen portait

  Christopher Rob Bowen

  Rob

 • Adrian Grenier portait

  Adrian Grenier

  JP

 • John Cusack portait

  John Cusack

  Sal

 • Lydia Hull portait

  Lydia Hull

  Lizzie

 • Johnathon Schaech portait

  Johnathon Schaech

  Mikey

 • C.J. LeBlanc portrait

  C.J. LeBlanc

  Hoya

 • Abbie Gayle portrait

  Abbie Gayle

  Alexis

Arsenal

Wil je Arsenal kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Arsenal streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Arsenal niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Arsenal zelfs gratis bekijken.

Arsenal downloaden

Wil je Arsenal ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Arsenal overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Arsenal torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Arsenal is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Arsenal trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Arsenal de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.