Arsenal
%
39

Arsenal

Nu kijken

Kijk Arsenal

Moeite met waar je nou Arsenal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arsenal

Samenvatting

De gebroeders Lindel, Mikey en JP, hebben tijdens hun jeugd alleen op elkaar kunnen vertrouwen. Nu ze volwassen zijn heeft JP succes geboekt als eigenaar van een bouwbedrijf, terwijl Mikey verwikkeld is in het leven van de kleine criminaliteit. Als Mikey wordt ontvoerd, en vastgehouden voor losgeld door de meedogenloze misdaadbaas Eddie King, wendt JP zich tot de oude vriend van de broers, detective Sal. Om zijn broer te redden moet JP alles op het spel zetten tegen een meedogenloze groep gangsters.

Regisseur en acteurs

 • Steven C. Miller portait

  Steven C. Miller

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Eddie King

 • Christopher Rob Bowen portait

  Christopher Rob Bowen

  Rob

 • Adrian Grenier portait

  Adrian Grenier

  JP

 • John Cusack portait

  John Cusack

  Sal

 • Lydia Hull portait

  Lydia Hull

  Lizzie

 • Johnathon Schaech portait

  Johnathon Schaech

  Mikey

 • C.J. LeBlanc portrait

  C.J. LeBlanc

  Hoya

 • Abbie Gayle portrait

  Abbie Gayle

  Alexis

Arsenal

Zin om Arsenal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arsenal te bekijken voor je op een rijtje.

Arsenal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arsenal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arsenal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arsenal er ook in SD heel goed uit.

Arsenal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arsenal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arsenal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arsenal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arsenal torrent

Denk je dat je om Arsenal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arsenal trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arsenal de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.