Arsenal
%
39

Arsenal

Nu kijken

Kijk Arsenal

Moeite met waar je nou Arsenal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arsenal

Samenvatting

De gebroeders Lindel, Mikey en JP, hebben tijdens hun jeugd alleen op elkaar kunnen vertrouwen. Nu ze volwassen zijn heeft JP succes geboekt als eigenaar van een bouwbedrijf, terwijl Mikey verwikkeld is in het leven van de kleine criminaliteit. Als Mikey wordt ontvoerd, en vastgehouden voor losgeld door de meedogenloze misdaadbaas Eddie King, wendt JP zich tot de oude vriend van de broers, detective Sal. Om zijn broer te redden moet JP alles op het spel zetten tegen een meedogenloze groep gangsters.

Regisseur en acteurs

 • Steven C. Miller portait

  Steven C. Miller

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Eddie King

 • Christopher Rob Bowen portait

  Christopher Rob Bowen

  Rob

 • Adrian Grenier portait

  Adrian Grenier

  JP

 • John Cusack portait

  John Cusack

  Sal

 • Lydia Hull portait

  Lydia Hull

  Lizzie

 • Johnathon Schaech portait

  Johnathon Schaech

  Mikey

 • C.J. LeBlanc portrait

  C.J. LeBlanc

  Hoya

 • Abbie Gayle portrait

  Abbie Gayle

  Alexis

Arsenal

Wil je Arsenal kijken? De movie van Steven C. Miller uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Arsenal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Arsenal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Arsenal downloaden

Het downloaden van Arsenal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Arsenal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Arsenal streamen

Het streamen van Arsenal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Arsenal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Arsenal kijkt. Ideaal!

Arsenal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Arsenal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Arsenal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Arsenal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.