Art Bastard
%
70

Art Bastard

Kijk Art Bastard

Moeite met waar je nou Art Bastard moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

What is art and how does it relate to society? Is its value determined by its popularity or originality? Is the goal profit or expressing one's personal vision? These are some of the questions raised as we follow fiercely independent New York artist Robert Cenedella in his artistic journey through decades of struggling for creative expression. A student, protégé and friend of German artist George Grosz, Cenedella is now passing on the legacy of Grosz's approach to art, in the very same room where Grosz taught. In portraying Cenedella's determination to buck the system of what's popular while critiquing that popularity in his attempt to turn the art world upside down, ART BASTARD is a funny, touching, and insightful look inside the maverick mind of a true original.

Art Bastard

Zin om Art Bastard lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Art Bastard te bekijken voor je op een rijtje.

Art Bastard downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Art Bastard downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Art Bastard. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Art Bastard er ook in SD heel goed uit.

Art Bastard streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Art Bastard net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Art Bastard hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Art Bastard helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Art Bastard torrent

Denk je dat je om Art Bastard te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Art Bastard trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Art Bastard de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.