Art of Mirrors
%
61

Art of Mirrors

Kijk Art of Mirrors

Moeite met waar je nou Art of Mirrors moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The Art of Mirrors is an abstract film made in 1973 by director, Derek Jarman. The film, shot in super 8 features figures moving in the foreground and background of an empty space holding mirrors which occasionally flash in the lens of the camera. The images portrayed in the film are reminiscent of Jarman's Abstract Landscape paintings of the same period. In his diary Jarman wrote of this film, 'this is only something that could only be done on a Super 8 camera, with it's built in meters and effects.' The film's title was reworked in the script for 'Dr Dee The Art Of Mirrors and The Summoning Of Angels' in 1975.

Art of Mirrors

Wil je Art of Mirrors kijken? De movie vanuit 1973 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Art of Mirrors op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Art of Mirrors met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Art of Mirrors downloaden

Het downloaden van Art of Mirrors is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Art of Mirrors ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Art of Mirrors streamen

Het streamen van Art of Mirrors heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Art of Mirrors online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Art of Mirrors kijkt. Ideaal!

Art of Mirrors torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Art of Mirrors. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Art of Mirrors trailer

Bekijk eerst even de trailer van Art of Mirrors voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.