Art/Crime
%
79

Art/Crime

Kijk Art/Crime

Moeite met waar je nou Art/Crime moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A Documentary about violence, horror, censorship and legislation on the web. In 2009, Remy Couture, a special effects makeup artists from Quebec was arrested by the police right in front of his home and would be later charged with obscenity and corruption of morality. Montreal's police was responding to a complaint regarding pictures coming from his website Inner depravity.com which had been freely circulating on the Web. ART/CRIME discusses violence, fiction and censorship in movies but also in the loosely regulated environment that the Web still represents. The documentary allows many, like movie director Nacho Cerda, Robert Morin and Patrick Senechal to present their thoughts on the matter.

Art/Crime

Zin om Art/Crime lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Art/Crime te bekijken voor je op een rijtje.

Art/Crime downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Art/Crime downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Art/Crime. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Art/Crime er ook in SD heel goed uit.

Art/Crime streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Art/Crime net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Art/Crime hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Art/Crime helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Art/Crime torrent

Denk je dat je om Art/Crime te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Art/Crime trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Art/Crime de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.