Arteholic
%
67

Arteholic

Kijk Arteholic

Moeite met waar je nou Arteholic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Palm Springs resident and film and art legend Udo Kier is "arteholic". He lives, breathes and makes art and at times he is even a living art piece. In this playful docu-fiction, we follow Udo on a road trip through famous museums in Frankfurt, Cologne, Paris, Copenhagen and Berlin, and eavesdrop as he chats with artists including Marcel Odenbach, Rosemarie Trockel, Jonathan Meese and Tobias Rehberger and filmmakers such as Nicolette Krebitz and Lars von Trier. Boasting a filmography of more than 200 works, Kier's career is full of daring choices; parts in which he leaves a lasting impression. - http://www.traileraddict.com/arteholic/foreign-trailer

Arteholic

Zin om Arteholic lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arteholic te bekijken voor je op een rijtje.

Arteholic downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arteholic downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arteholic. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arteholic er ook in SD heel goed uit.

Arteholic streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arteholic net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arteholic hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arteholic helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arteholic torrent

Denk je dat je om Arteholic te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arteholic trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arteholic de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.