Arthur
%
69

Arthur

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur

Moeite met waar je nou Arthur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur

Samenvatting

Dudley Moore stars in this runaway boxoffice hit as the drinking multi- millionaire playboy who never grew up. Co-starring Academy Award- winners Liza Minnelli ("Cabaret"), multi-Emmy-nominee Jill Eikenberry ("L.A. Law"), and Sir John Gielgud ("Murder on the Orient Express") who won an Oscar for this role. Winner of a Golden Globe Award for Best Picture of 1981 and another Academy Award for Best Original Song.

Regisseur en acteurs

 • Steve Gordon portrait

  Steve Gordon

  Director

 • Dudley Moore portait

  Dudley Moore

  Arthur Bach

 • Liza Minnelli portait

  Liza Minnelli

  Linda Marolla

 • John Gielgud portait

  John Gielgud

  Hobson

 • Geraldine Fitzgerald portait

  Geraldine Fitzgerald

  Martha Bach

 • Jill Eikenberry portait

  Jill Eikenberry

  Susan Johnson

 • Stephen Elliott portait

  Stephen Elliott

  Burt Johnson

 • Ted Ross portait

  Ted Ross

  Bitterman

 • Thomas Barbour portait

  Thomas Barbour

  Stanford Bach

 • Anne De Salvo portait

  Anne De Salvo

  Gloria

 • Lawrence Tierney portait

  Lawrence Tierney

  Man in Coffee Shop

 • Barney Martin portait

  Barney Martin

  Ralph Marolla

 • Steve James portait

  Steve James

  Man Outside Tie Store (uncredited)

Trailers

Arthur

Wil je Arthur kijken? De movie van Steve Gordon uit 1981 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Arthur op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Arthur met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Arthur downloaden

Het downloaden van Arthur is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Arthur ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Arthur streamen

Het streamen van Arthur heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Arthur online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Arthur kijkt. Ideaal!

Arthur torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Arthur. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Arthur trailer

Bekijk eerst even de trailer van Arthur voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.