Arthur
%
69

Arthur

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur

Moeite met waar je nou Arthur moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur

Samenvatting

Dudley Moore stars in this runaway boxoffice hit as the drinking multi- millionaire playboy who never grew up. Co-starring Academy Award- winners Liza Minnelli ("Cabaret"), multi-Emmy-nominee Jill Eikenberry ("L.A. Law"), and Sir John Gielgud ("Murder on the Orient Express") who won an Oscar for this role. Winner of a Golden Globe Award for Best Picture of 1981 and another Academy Award for Best Original Song.

Regisseur en acteurs

 • Steve Gordon portrait

  Steve Gordon

  Director

 • Dudley Moore portait

  Dudley Moore

  Arthur Bach

 • Liza Minnelli portait

  Liza Minnelli

  Linda Marolla

 • John Gielgud portait

  John Gielgud

  Hobson

 • Geraldine Fitzgerald portait

  Geraldine Fitzgerald

  Martha Bach

 • Jill Eikenberry portait

  Jill Eikenberry

  Susan Johnson

 • Stephen Elliott portait

  Stephen Elliott

  Burt Johnson

 • Ted Ross portait

  Ted Ross

  Bitterman

 • Thomas Barbour portait

  Thomas Barbour

  Stanford Bach

 • Anne De Salvo portait

  Anne De Salvo

  Gloria

 • Lawrence Tierney portait

  Lawrence Tierney

  Man in Coffee Shop

 • Barney Martin portait

  Barney Martin

  Ralph Marolla

 • Steve James portait

  Steve James

  Man Outside Tie Store (uncredited)

Trailers

Arthur

Zin om Arthur lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arthur te bekijken voor je op een rijtje.

Arthur downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arthur downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arthur. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arthur er ook in SD heel goed uit.

Arthur streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arthur net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arthur hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arthur helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arthur torrent

Denk je dat je om Arthur te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arthur trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arthur de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.