Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden
%
55

Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden

Moeite met waar je nou Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden

Samenvatting

Malthazard is nu een reus van 2 meter en hij wil heersen over de hele wereld. Enkel Arthur en zijn vrienden Selenia en Betameche kunnen hem stoppen. Maar ze zullen met een slim en dapper plan op de proppen moeten komen, willen ze ondanks hun piepkleine gestalte van 2 millimeter de plannen van Malthazard dwarsbomen. Laat de strijd beginnen! Met oa. de Nederlandse stemmen van Boyan van der Heijden, Hugo Metsers, Manou Kersting, Kim-Lian van der Meij en Raphaël Bascoul-Gauthier. © 2010 EUROPACORP - TF1 FILMS PRODUCTIONS - APIPOULAÏ PROD - AVALANCE PRODUCTIONS. ALL RIGHTS RESERVED.

Regisseur en acteurs

 • Luc Besson portait

  Luc Besson

  Director

 • Freddie Highmore portait

  Freddie Highmore

  Arthur Montgomery

 • Mia Farrow portait

  Mia Farrow

  Granny

 • Robert Stanton portait

  Robert Stanton

  Armand

 • Penny Balfour portait

  Penny Balfour

  Rose - Arthur's mother

 • David Gasman portait

  David Gasman

  The Mechanic

 • Antony Hickling portait

  Antony Hickling

  Douglas

 • Dashiell Eaves portait

  Dashiell Eaves

  Simon

 • Joseph Rezwin portait

  Joseph Rezwin

  Brad

 • Cooper Daniels portait

  Cooper Daniels

  George Lucas

 • Ron Crawford portait

  Ron Crawford

  Archibald

 • Stuart Rudin portait

  Stuart Rudin

  Francis

 • Steve Routman portait

  Steve Routman

  Dr. Stitch

 • Peter Hudson portait

  Peter Hudson

  General Montgomery

 • Lou Reed portait

  Lou Reed

  Maltazard (voice)

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Selenia (voice)

 • Iggy Pop portait

  Iggy Pop

  Darkos (voice)

 • Mike Powers portait

  Mike Powers

  Grafitti Artist (voice)

Trailers

Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden

Zin om Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden te bekijken voor je op een rijtje.

Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden er ook in SD heel goed uit.

Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden torrent

Denk je dat je om Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arthur 3: De strijd tussen de twee werelden de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.