Arthur Christmas
%
71

Arthur Christmas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Christmas

Moeite met waar je nou Arthur Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Christmas

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De 3D CG-geanimeerde familie komedie Arthur Christmas, een Aardman productie (Chicken Run en Wallace & Gromit), onthult het antwoord op de vraag die iedereen zich wel eens afvraagt: Hoe levert de Kerstman al die geschenken in maar één nacht? Het antwoord: door een ultra-high-tech bedrijf die de Kerstman verborgen houdt onder de Noordpool. Maar de kern van de film bevat een verhaal met de ingrediënten van een kerst klassieker - een gekke familie en een onwaarschijnlijke held, Arthur, die een missie moet doorstaan voordat kerstochtend aanbreekt

Regisseur en acteurs

 • Sarah Smith portrait

  Sarah Smith

  Director

 • James McAvoy portrait

  James McAvoy

  Actor

 • Hugh Laurie portrait

  Hugh Laurie

  Actor

 • Jim Broadbent portrait

  Jim Broadbent

  Actor

 • Bill Nighy portrait

  Bill Nighy

  Actor

 • Imelda Staunton portrait

  Imelda Staunton

  Actor

Trailers

Arthur Christmas

Zin om Arthur Christmas lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arthur Christmas te bekijken voor je op een rijtje.

Arthur Christmas downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arthur Christmas downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arthur Christmas. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arthur Christmas er ook in SD heel goed uit.

Arthur Christmas streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arthur Christmas net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arthur Christmas hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arthur Christmas helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arthur Christmas torrent

Denk je dat je om Arthur Christmas te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arthur Christmas trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arthur Christmas de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.