Arthur Christmas
%
71

Arthur Christmas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Christmas

Moeite met waar je nou Arthur Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Christmas

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De 3D CG-geanimeerde familie komedie Arthur Christmas, een Aardman productie (Chicken Run en Wallace & Gromit), onthult het antwoord op de vraag die iedereen zich wel eens afvraagt: Hoe levert de Kerstman al die geschenken in maar één nacht? Het antwoord: door een ultra-high-tech bedrijf die de Kerstman verborgen houdt onder de Noordpool. Maar de kern van de film bevat een verhaal met de ingrediënten van een kerst klassieker - een gekke familie en een onwaarschijnlijke held, Arthur, die een missie moet doorstaan voordat kerstochtend aanbreekt

Regisseur en acteurs

 • Sarah Smith portrait

  Sarah Smith

  Director

 • James McAvoy portrait

  James McAvoy

  Actor

 • Hugh Laurie portrait

  Hugh Laurie

  Actor

 • Jim Broadbent portrait

  Jim Broadbent

  Actor

 • Bill Nighy portrait

  Bill Nighy

  Actor

 • Imelda Staunton portrait

  Imelda Staunton

  Actor

Trailers

Arthur Christmas

Veel gehoord over Arthur Christmas en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arthur Christmas heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arthur Christmas streamen

Wil je Arthur Christmas, de movie met James McAvoy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arthur Christmas zelfs gratis kijken.

Arthur Christmas downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arthur Christmas ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arthur Christmas er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arthur Christmas torrent

Op zoek naar een torrent van Arthur Christmas? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arthur Christmas te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arthur Christmas trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arthur Christmas. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.