Arthur & Claire

Arthur & Claire

Kijk Arthur & Claire

Moeite met waar je nou Arthur & Claire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Alexandre portrait

  Miguel Alexandre

  Director

 • Josef Hader portait

  Josef Hader

  Arthur

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Claire

 • Rainer Bock portait

  Rainer Bock

  Dr. Sebastian Hofer

 • Errol Trotman-Harewood portrait

  Errol Trotman-Harewood

  Barkeeper

 • Stella McCusker portrait

  Stella McCusker

  Old Woman in Hotel

 • Florence Kasumba portait

  Florence Kasumba

  Maitre

 • Stella McCusker portrait

  Stella McCusker

  Elderly woman in hotel

Arthur & Claire

Veel gehoord over Arthur & Claire en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arthur & Claire heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arthur & Claire streamen

Wil je Arthur & Claire, de movie met Josef Hader, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arthur & Claire zelfs gratis kijken.

Arthur & Claire downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arthur & Claire ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arthur & Claire er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arthur & Claire torrent

Op zoek naar een torrent van Arthur & Claire? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arthur & Claire te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arthur & Claire trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arthur & Claire. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.