Arthur & Claire

Arthur & Claire

Nu kijken

Kijk Arthur & Claire

Moeite met waar je nou Arthur & Claire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur & Claire

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Arthur reist naar Amsterdam, om in een levenseindekliniek zelfbewust euthanasie toe te passen. In zijn laatste nacht stoort hij zich aan de harde muziek in de kamer naast hem van zijn hotel. Daar slaapt de jonge Claire die zich in deze nacht van het leven wil beroven en vastberaden is. Arthur is ter plaatse en vanaf dat moment stelt hij zijn eigen situatie in ander daglicht.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Alexandre portrait

  Miguel Alexandre

  Director

 • Josef Hader portait

  Josef Hader

  Arthur

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Claire

 • Rainer Bock portait

  Rainer Bock

  Dr. Sebastian Hofer

 • Errol Trotman-Harewood portrait

  Errol Trotman-Harewood

  Barkeeper

 • Stella McCusker portrait

  Stella McCusker

  Old Woman in Hotel

 • Florence Kasumba portait

  Florence Kasumba

  Maitre

 • Stella McCusker portrait

  Stella McCusker

  Elderly woman in hotel

Arthur & Claire

Zin om Arthur & Claire lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Arthur & Claire te bekijken voor je op een rijtje.

Arthur & Claire downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Arthur & Claire downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arthur & Claire. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Arthur & Claire er ook in SD heel goed uit.

Arthur & Claire streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Arthur & Claire net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Arthur & Claire hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Arthur & Claire helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Arthur & Claire torrent

Denk je dat je om Arthur & Claire te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Arthur & Claire trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Arthur & Claire de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.