Arthur & Claire

Arthur & Claire

Nu kijken

Kijk Arthur & Claire

Moeite met waar je nou Arthur & Claire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur & Claire

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Arthur reist naar Amsterdam, om in een levenseindekliniek zelfbewust euthanasie toe te passen. In zijn laatste nacht stoort hij zich aan de harde muziek in de kamer naast hem van zijn hotel. Daar slaapt de jonge Claire die zich in deze nacht van het leven wil beroven en vastberaden is. Arthur is ter plaatse en vanaf dat moment stelt hij zijn eigen situatie in ander daglicht.

Regisseur en acteurs

 • Miguel Alexandre portrait

  Miguel Alexandre

  Director

 • Josef Hader portait

  Josef Hader

  Arthur

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Claire

 • Rainer Bock portait

  Rainer Bock

  Dr. Sebastian Hofer

 • Errol Trotman-Harewood portrait

  Errol Trotman-Harewood

  Barkeeper

 • Stella McCusker portrait

  Stella McCusker

  Old Woman in Hotel

 • Florence Kasumba portait

  Florence Kasumba

  Maitre

 • Stella McCusker portrait

  Stella McCusker

  Elderly woman in hotel

Arthur & Claire

Benieuwd naar Arthur & Claire? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Arthur & Claire kunt bekijken.

Arthur & Claire streamen

Wil je Arthur & Claire streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arthur & Claire gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arthur & Claire downloaden

movies als Arthur & Claire kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arthur & Claire. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arthur & Claire. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arthur & Claire torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arthur & Claire te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arthur & Claire trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arthur & Claire je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!