Arthur and the Minimoys 2
%
53

Arthur and the Minimoys 2

Nu kijken

Kijk Arthur and the Minimoys 2

Moeite met waar je nou Arthur and the Minimoys 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur and the Minimoys 2

Samenvatting

Arthur is uitzinnig van vreugde: vandaag is het einde van de tiende maancyclus en hij zal eindelijk tot de wereld van de Minimoys kunnen toetreden om Selenia te vinden. Maar uitgerekend deze dag heeft zijn vader uitgekozen om Arthur te laten stoppen met reizen en hem naar zijn oma te sturen. Op de dag van zijn vertrek naar oma ontvangt Arthur een SOS-bericht van de Minimoys: Selenia is in gevaar! Hij twijfelt niet lang om ter hulp te schieten, ook al betekent dat dat hij zijn leven zal moeten riskeren tegen de beruchte Maltazard.

Regisseur en acteurs

 • Luc Besson portait

  Luc Besson

  Director

 • Freddie Highmore portait

  Freddie Highmore

  Arthur Montgomery

 • Mia Farrow portait

  Mia Farrow

  Granny

 • Logan Miller portait

  Logan Miller

  Jake

 • Robert Stanton portait

  Robert Stanton

  Armand

 • Penny Balfour portait

  Penny Balfour

  Rose

 • Ron Crawford portait

  Ron Crawford

  Archibald

 • Jean Bejote Njamba portait

  Jean Bejote Njamba

  Chief Matassalai

 • Lou Reed portait

  Lou Reed

  Emperor Maltazard (voice)

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Selenia (voice)

 • Jimmy Fallon portait

  Jimmy Fallon

  Prince Betameche (voice)

 • Snoop Dogg portait

  Snoop Dogg

  Max (voice)

 • Fergie portait

  Fergie

  Replay (voice)

 • Will.i.am portait

  Will.i.am

  Snow (voice)

Arthur and the Minimoys 2

Veel gehoord over Arthur and the Minimoys 2 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arthur and the Minimoys 2 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arthur and the Minimoys 2 streamen

Wil je Arthur and the Minimoys 2, de movie met Freddie Highmore, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arthur and the Minimoys 2 zelfs gratis kijken.

Arthur and the Minimoys 2 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arthur and the Minimoys 2 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arthur and the Minimoys 2 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arthur and the Minimoys 2 torrent

Op zoek naar een torrent van Arthur and the Minimoys 2? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arthur and the Minimoys 2 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arthur and the Minimoys 2 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arthur and the Minimoys 2. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.