Arthur and the Minimoys 2
%
53

Arthur and the Minimoys 2

Nu kijken

Kijk Arthur and the Minimoys 2

Moeite met waar je nou Arthur and the Minimoys 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur and the Minimoys 2

Samenvatting

Arthur is uitzinnig van vreugde: vandaag is het einde van de tiende maancyclus en hij zal eindelijk tot de wereld van de Minimoys kunnen toetreden om Selenia te vinden. Maar uitgerekend deze dag heeft zijn vader uitgekozen om Arthur te laten stoppen met reizen en hem naar zijn oma te sturen. Op de dag van zijn vertrek naar oma ontvangt Arthur een SOS-bericht van de Minimoys: Selenia is in gevaar! Hij twijfelt niet lang om ter hulp te schieten, ook al betekent dat dat hij zijn leven zal moeten riskeren tegen de beruchte Maltazard.

Regisseur en acteurs

 • Luc Besson portait

  Luc Besson

  Director

 • Freddie Highmore portait

  Freddie Highmore

  Arthur Montgomery

 • Mia Farrow portait

  Mia Farrow

  Granny

 • Logan Miller portait

  Logan Miller

  Jake

 • Robert Stanton portait

  Robert Stanton

  Armand

 • Penny Balfour portait

  Penny Balfour

  Rose

 • Ron Crawford portait

  Ron Crawford

  Archibald

 • Jean Bejote Njamba portait

  Jean Bejote Njamba

  Chief Matassalai

 • Lou Reed portait

  Lou Reed

  Emperor Maltazard (voice)

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Selenia (voice)

 • Jimmy Fallon portait

  Jimmy Fallon

  Prince Betameche (voice)

 • Snoop Dogg portait

  Snoop Dogg

  Max (voice)

 • Fergie portait

  Fergie

  Replay (voice)

 • Will.i.am portait

  Will.i.am

  Snow (voice)

Arthur and the Minimoys 2

Wil je Arthur and the Minimoys 2 kijken? De movie van Luc Besson uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Arthur and the Minimoys 2 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Arthur and the Minimoys 2 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Arthur and the Minimoys 2 downloaden

Het downloaden van Arthur and the Minimoys 2 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Arthur and the Minimoys 2 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Arthur and the Minimoys 2 streamen

Het streamen van Arthur and the Minimoys 2 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Arthur and the Minimoys 2 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Arthur and the Minimoys 2 kijkt. Ideaal!

Arthur and the Minimoys 2 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Arthur and the Minimoys 2. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Arthur and the Minimoys 2 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Arthur and the Minimoys 2 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.