Arthur Newman
%
57

Arthur Newman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Newman

Moeite met waar je nou Arthur Newman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Newman

Samenvatting

Wallace Avery haat zijn leven. Zijn baan is doodsaai, zijn ex-vrouw en kinderen ziet hij nauwelijks en zijn nieuwe vriendin irriteert hem. Hij besluit helemaal opnieuw te beginnen. Hij zet zijn eigen dood in scène, creëert een nieuwe identiteit (Arthur Newman) en trekt er met een grote tas geld op uit om zijn droom na te jagen: professionele golfer worden. Onderweg kruist zijn pad dat van Charlotte, een even avontuurlijke als fragiele ziel. Zij haalt "Arthur" over om iets krankzinnigs te doen: in plaats van overnachten in hotel breken ze in bij koppels die op vakantie zijn. Voor 24 uur nemen ze hun levens over. Maar hoe langer hun avontuurlijke reis duurt, hoe meer ze erachter komen dat ze allebei op de vlucht zijn voor zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Dante Ariola portrait

  Dante Ariola

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Arthur Newman

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mike Fitzgerald

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Mina Crawley

 • David Andrews portait

  David Andrews

  Fred Willoughby

 • Sterling Beaumon portait

  Sterling Beaumon

  Grant

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Mary Alice Wells

 • Nicole LaLiberte portait

  Nicole LaLiberte

  Silverlake / Echo Park Hipster Artsy Bohemian Girl

 • Autumn Dial portrait

  Autumn Dial

  Charyl

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Kevin Avery

Trailers

Arthur Newman

Arthur Newman streamen

Arthur Newman streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Arthur Newman downloaden

Zin om Arthur Newman te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Arthur Newman te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Arthur Newman torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Arthur Newman makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Arthur Newman trailer

Wil je er zeker van zijn dat Arthur Newman jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.