Arthur Newman
%
57

Arthur Newman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Newman

Moeite met waar je nou Arthur Newman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Newman

Samenvatting

Wallace Avery haat zijn leven. Zijn baan is doodsaai, zijn ex-vrouw en kinderen ziet hij nauwelijks en zijn nieuwe vriendin irriteert hem. Hij besluit helemaal opnieuw te beginnen. Hij zet zijn eigen dood in scène, creëert een nieuwe identiteit (Arthur Newman) en trekt er met een grote tas geld op uit om zijn droom na te jagen: professionele golfer worden. Onderweg kruist zijn pad dat van Charlotte, een even avontuurlijke als fragiele ziel. Zij haalt "Arthur" over om iets krankzinnigs te doen: in plaats van overnachten in hotel breken ze in bij koppels die op vakantie zijn. Voor 24 uur nemen ze hun levens over. Maar hoe langer hun avontuurlijke reis duurt, hoe meer ze erachter komen dat ze allebei op de vlucht zijn voor zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Dante Ariola portrait

  Dante Ariola

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Arthur Newman

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mike Fitzgerald

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Mina Crawley

 • David Andrews portait

  David Andrews

  Fred Willoughby

 • Sterling Beaumon portait

  Sterling Beaumon

  Grant

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Mary Alice Wells

 • Nicole LaLiberte portait

  Nicole LaLiberte

  Silverlake / Echo Park Hipster Artsy Bohemian Girl

 • Autumn Dial portrait

  Autumn Dial

  Charyl

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Kevin Avery

Trailers

Arthur Newman

Veel gehoord over Arthur Newman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Arthur Newman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Arthur Newman streamen

Wil je Arthur Newman, de movie met Colin Firth, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Arthur Newman zelfs gratis kijken.

Arthur Newman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Arthur Newman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Arthur Newman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Arthur Newman torrent

Op zoek naar een torrent van Arthur Newman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Arthur Newman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Arthur Newman trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Arthur Newman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.