Arthur Newman
%
57

Arthur Newman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Newman

Moeite met waar je nou Arthur Newman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Newman

Samenvatting

Wallace Avery haat zijn leven. Zijn baan is doodsaai, zijn ex-vrouw en kinderen ziet hij nauwelijks en zijn nieuwe vriendin irriteert hem. Hij besluit helemaal opnieuw te beginnen. Hij zet zijn eigen dood in scène, creëert een nieuwe identiteit (Arthur Newman) en trekt er met een grote tas geld op uit om zijn droom na te jagen: professionele golfer worden. Onderweg kruist zijn pad dat van Charlotte, een even avontuurlijke als fragiele ziel. Zij haalt "Arthur" over om iets krankzinnigs te doen: in plaats van overnachten in hotel breken ze in bij koppels die op vakantie zijn. Voor 24 uur nemen ze hun levens over. Maar hoe langer hun avontuurlijke reis duurt, hoe meer ze erachter komen dat ze allebei op de vlucht zijn voor zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Dante Ariola portrait

  Dante Ariola

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Arthur Newman

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mike Fitzgerald

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Mina Crawley

 • David Andrews portait

  David Andrews

  Fred Willoughby

 • Sterling Beaumon portait

  Sterling Beaumon

  Grant

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Mary Alice Wells

 • Nicole LaLiberte portait

  Nicole LaLiberte

  Silverlake / Echo Park Hipster Artsy Bohemian Girl

 • Autumn Dial portrait

  Autumn Dial

  Charyl

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Kevin Avery

Trailers

Arthur Newman

Benieuwd naar Arthur Newman? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Arthur Newman kunt bekijken.

Arthur Newman streamen

Wil je Arthur Newman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Arthur Newman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Arthur Newman downloaden

movies als Arthur Newman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Arthur Newman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Arthur Newman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Arthur Newman torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Arthur Newman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Arthur Newman trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Arthur Newman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!