Arthur Newman
%
57

Arthur Newman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Newman

Moeite met waar je nou Arthur Newman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Newman

Samenvatting

Wallace Avery haat zijn leven. Zijn baan is doodsaai, zijn ex-vrouw en kinderen ziet hij nauwelijks en zijn nieuwe vriendin irriteert hem. Hij besluit helemaal opnieuw te beginnen. Hij zet zijn eigen dood in scène, creëert een nieuwe identiteit (Arthur Newman) en trekt er met een grote tas geld op uit om zijn droom na te jagen: professionele golfer worden. Onderweg kruist zijn pad dat van Charlotte, een even avontuurlijke als fragiele ziel. Zij haalt "Arthur" over om iets krankzinnigs te doen: in plaats van overnachten in hotel breken ze in bij koppels die op vakantie zijn. Voor 24 uur nemen ze hun levens over. Maar hoe langer hun avontuurlijke reis duurt, hoe meer ze erachter komen dat ze allebei op de vlucht zijn voor zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Dante Ariola portrait

  Dante Ariola

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Arthur Newman

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mike Fitzgerald

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Mina Crawley

 • David Andrews portait

  David Andrews

  Fred Willoughby

 • Sterling Beaumon portait

  Sterling Beaumon

  Grant

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Mary Alice Wells

 • Nicole LaLiberte portait

  Nicole LaLiberte

  Silverlake / Echo Park Hipster Artsy Bohemian Girl

 • Autumn Dial portrait

  Autumn Dial

  Charyl

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Kevin Avery

Trailers

Arthur Newman

Wil je Arthur Newman kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Arthur Newman streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Arthur Newman niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Arthur Newman zelfs gratis bekijken.

Arthur Newman downloaden

Wil je Arthur Newman ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Arthur Newman overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Arthur Newman torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Arthur Newman is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Arthur Newman trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Arthur Newman de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.