Arthur Newman
%
57

Arthur Newman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Arthur Newman

Moeite met waar je nou Arthur Newman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arthur Newman

Samenvatting

Wallace Avery haat zijn leven. Zijn baan is doodsaai, zijn ex-vrouw en kinderen ziet hij nauwelijks en zijn nieuwe vriendin irriteert hem. Hij besluit helemaal opnieuw te beginnen. Hij zet zijn eigen dood in scène, creëert een nieuwe identiteit (Arthur Newman) en trekt er met een grote tas geld op uit om zijn droom na te jagen: professionele golfer worden. Onderweg kruist zijn pad dat van Charlotte, een even avontuurlijke als fragiele ziel. Zij haalt "Arthur" over om iets krankzinnigs te doen: in plaats van overnachten in hotel breken ze in bij koppels die op vakantie zijn. Voor 24 uur nemen ze hun levens over. Maar hoe langer hun avontuurlijke reis duurt, hoe meer ze erachter komen dat ze allebei op de vlucht zijn voor zichzelf.

Regisseur en acteurs

 • Dante Ariola portrait

  Dante Ariola

  Director

 • Colin Firth portait

  Colin Firth

  Arthur Newman

 • Emily Blunt portait

  Emily Blunt

  Mike Fitzgerald

 • Anne Heche portait

  Anne Heche

  Mina Crawley

 • David Andrews portait

  David Andrews

  Fred Willoughby

 • Sterling Beaumon portait

  Sterling Beaumon

  Grant

 • Kristin Lehman portait

  Kristin Lehman

  Mary Alice Wells

 • Nicole LaLiberte portait

  Nicole LaLiberte

  Silverlake / Echo Park Hipster Artsy Bohemian Girl

 • Autumn Dial portrait

  Autumn Dial

  Charyl

 • Lucas Hedges portait

  Lucas Hedges

  Kevin Avery

Trailers

Arthur Newman

Op zoek naar Arthur Newman? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Arthur Newman streamen

Het streamen van movies als Arthur Newman heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Arthur Newman waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Arthur Newman dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Arthur Newman downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Arthur Newman te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Arthur Newman torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Arthur Newman trailer

Weet je nog niet zeker of Arthur Newman jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.