Artifact
%
81

Artifact

Kijk Artifact

Moeite met waar je nou Artifact moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Artifact is a 2012 American documentary film directed by Jared Leto under the pseudonym of Bartholomew Cubbins, a recurring character in the Dr. Seuss universe. The film is a documentary about the making of the 30 Seconds to Mars album This Is War and the band's battle against record label EMI. Included in Artifact are several interviews, including the one with neurophysicist Daniel Levitin, author of the popular science book This Is Your Brain On Music. The film won the BlackBerry People's Choice Documentary Award at the 2012 Toronto International Film Festival.

Artifact

Wil je Artifact kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Artifact streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Artifact niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Artifact zelfs gratis bekijken.

Artifact downloaden

Wil je Artifact ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Artifact overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Artifact torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Artifact is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Artifact trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Artifact de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.