As Cool as I Am
%
59

As Cool as I Am

Kijk As Cool as I Am

Moeite met waar je nou As Cool as I Am moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Door haar mannelijke kapsel en houding wordt Lucy (Sarah Bolger) als een van de jongens beschouwd. Ze kan goed overweg met haar vader (James Marsden) maar wordt regelmatig maandenlang gescheiden van hem wanneer hij werkt in Canada. Wanneer Lucy 14 wordt begint ze te veranderen en laat ze haar jongensachtige imago vallen. Dan komt ze er achter dat het huwelijk van haar ouders niet zo goed is als ze altijd dacht, en blijkt haar moeder een romance te hebben met een collega. Ook blijkt er meer achter de lange Canadese uitstapjes van haar vader te zitten.

As Cool as I Am

Benieuwd naar As Cool as I Am? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als As Cool as I Am kunt bekijken.

As Cool as I Am streamen

Wil je As Cool as I Am streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je As Cool as I Am gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

As Cool as I Am downloaden

movies als As Cool as I Am kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar As Cool as I Am. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As Cool as I Am. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

As Cool as I Am torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om As Cool as I Am te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

As Cool as I Am trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of As Cool as I Am je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!