As Good as It Gets
%
77

As Good as It Gets

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk As Good as It Gets

Moeite met waar je nou As Good as It Gets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As Good as It Gets

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Melvin, een cynische schrijver met een afkeer voor mensen en honden, komt een serveerster tegen met een zieke astmatische zoon. Samen reizen ze naar Baltimore.

Regisseur en acteurs

 • James L. Brooks portrait

  James L. Brooks

  director

 • Lupe Ontiveros portrait

  Lupe Ontiveros

  actor

 • Yeardley Smith portrait

  Yeardley Smith

  actor

 • Shirley Knight portrait

  Shirley Knight

  actor

 • Skeet Ulrich portrait

  Skeet Ulrich

  actor

 • Cuba Gooding Jr. portrait

  Cuba Gooding Jr.

  actor

 • Greg Kinnear portrait

  Greg Kinnear

  actor

 • Helen Hunt portrait

  Helen Hunt

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

Trailers

As Good as It Gets

Veel gehoord over As Good as It Gets en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt As Good as It Gets heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

As Good as It Gets streamen

Wil je As Good as It Gets, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je As Good as It Gets zelfs gratis kijken.

As Good as It Gets downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je As Good as It Gets ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet As Good as It Gets er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

As Good as It Gets torrent

Op zoek naar een torrent van As Good as It Gets? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van As Good as It Gets te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

As Good as It Gets trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van As Good as It Gets. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.