As Good as It Gets
%
77

As Good as It Gets

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk As Good as It Gets

Moeite met waar je nou As Good as It Gets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As Good as It Gets

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Melvin, een cynische schrijver met een afkeer voor mensen en honden, komt een serveerster tegen met een zieke astmatische zoon. Samen reizen ze naar Baltimore.

Regisseur en acteurs

 • James L. Brooks portrait

  James L. Brooks

  director

 • Lupe Ontiveros portrait

  Lupe Ontiveros

  actor

 • Yeardley Smith portrait

  Yeardley Smith

  actor

 • Shirley Knight portrait

  Shirley Knight

  actor

 • Skeet Ulrich portrait

  Skeet Ulrich

  actor

 • Cuba Gooding Jr. portrait

  Cuba Gooding Jr.

  actor

 • Greg Kinnear portrait

  Greg Kinnear

  actor

 • Helen Hunt portrait

  Helen Hunt

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

Trailers

As Good as It Gets

Zin om As Good as It Gets lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om As Good as It Gets te bekijken voor je op een rijtje.

As Good as It Gets downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je As Good as It Gets downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As Good as It Gets. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet As Good as It Gets er ook in SD heel goed uit.

As Good as It Gets streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je As Good as It Gets net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je As Good as It Gets hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je As Good as It Gets helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

As Good as It Gets torrent

Denk je dat je om As Good as It Gets te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

As Good as It Gets trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of As Good as It Gets de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.