As Good as It Gets
%
77

As Good as It Gets

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk As Good as It Gets

Moeite met waar je nou As Good as It Gets moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As Good as It Gets

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen As Good as It Gets draait?

Samenvatting

Melvin, een cynische schrijver met een afkeer voor mensen en honden, komt een serveerster tegen met een zieke astmatische zoon. Samen reizen ze naar Baltimore.

Regisseur en acteurs

 • James L. Brooks portrait

  James L. Brooks

  director

 • Lupe Ontiveros portrait

  Lupe Ontiveros

  actor

 • Yeardley Smith portrait

  Yeardley Smith

  actor

 • Shirley Knight portrait

  Shirley Knight

  actor

 • Skeet Ulrich portrait

  Skeet Ulrich

  actor

 • Cuba Gooding Jr. portrait

  Cuba Gooding Jr.

  actor

 • Greg Kinnear portrait

  Greg Kinnear

  actor

 • Helen Hunt portrait

  Helen Hunt

  actor

 • Jack Nicholson portrait

  Jack Nicholson

  actor

Trailers

As Good as It Gets

Benieuwd naar As Good as It Gets? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar As Good as It Gets draait.

As Good as It Gets in de bioscoop

As Good as It Gets draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor As Good as It Gets.

As Good as It Gets streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra As Good as It Gets te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat As Good as It Gets een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je As Good as It Gets zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

As Good as It Gets torrent

Op zoek naar een torrent van As Good as It Gets? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je As Good as It Gets zonder zorgen.

As Good as It Gets downloaden

Als As Good as It Gets binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

As Good as It Gets trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of As Good as It Gets de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.