As I Open My Eyes
%
69

As I Open My Eyes

Bekijk de trailer

Kijk As I Open My Eyes

Moeite met waar je nou As I Open My Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Leyla Bouzids indrukwekkende debuutfilm speelt zich af in Tunis in de zomer van 2010, aan de vooravond van de Tunesische Jasmijnrevolutie. Een paar maanden voor het uitbreken van de revolutie behaalt de 18-jarige Farah haar middelbareschooldiploma. Haar overbezorgde moeder wil graag dat ze medicijnen gaat studeren, maar de onverschrokken Farah zingt liever in een undergroundband. Ze is verliefd op de oed-speler en houdt ervan politiek provocatieve teksten te zingen, zoals het titellied As I Open My Eyes.

Regisseur en acteurs

 • Leyla Bouzid portrait

  Leyla Bouzid

  Director

 • Baya Medhaffer portrait

  Baya Medhaffer

  Farah

 • Ghalia Benali portait

  Ghalia Benali

  Hayet

 • Montassar Ayari portrait

  Montassar Ayari

  Borhène

 • Aymen Omrani portrait

  Aymen Omrani

  Ali

 • Lassaad Jamoussi portrait

  Lassaad Jamoussi

  Mahmoud

 • Deena Abdelwahed portrait

  Deena Abdelwahed

  Inès

 • Youssef Soltana portrait

  Youssef Soltana

  Ska

 • Marwen Soltana portrait

  Marwen Soltana

  Sami

Trailers

As I Open My Eyes

Zin om As I Open My Eyes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om As I Open My Eyes te bekijken voor je op een rijtje.

As I Open My Eyes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je As I Open My Eyes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As I Open My Eyes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet As I Open My Eyes er ook in SD heel goed uit.

As I Open My Eyes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je As I Open My Eyes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je As I Open My Eyes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je As I Open My Eyes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

As I Open My Eyes torrent

Denk je dat je om As I Open My Eyes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

As I Open My Eyes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of As I Open My Eyes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.