As I Open My Eyes
%
69

As I Open My Eyes

Bekijk de trailer

Kijk As I Open My Eyes

Moeite met waar je nou As I Open My Eyes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Leyla Bouzids indrukwekkende debuutfilm speelt zich af in Tunis in de zomer van 2010, aan de vooravond van de Tunesische Jasmijnrevolutie. Een paar maanden voor het uitbreken van de revolutie behaalt de 18-jarige Farah haar middelbareschooldiploma. Haar overbezorgde moeder wil graag dat ze medicijnen gaat studeren, maar de onverschrokken Farah zingt liever in een undergroundband. Ze is verliefd op de oed-speler en houdt ervan politiek provocatieve teksten te zingen, zoals het titellied As I Open My Eyes.

Regisseur en acteurs

 • Leyla Bouzid portrait

  Leyla Bouzid

  Director

 • Baya Medhaffer portrait

  Baya Medhaffer

  Farah

 • Ghalia Benali portait

  Ghalia Benali

  Hayet

 • Montassar Ayari portrait

  Montassar Ayari

  Borhène

 • Aymen Omrani portrait

  Aymen Omrani

  Ali

 • Lassaad Jamoussi portrait

  Lassaad Jamoussi

  Mahmoud

 • Deena Abdelwahed portrait

  Deena Abdelwahed

  Inès

 • Youssef Soltana portrait

  Youssef Soltana

  Ska

 • Marwen Soltana portrait

  Marwen Soltana

  Sami

Trailers

As I Open My Eyes

Veel gehoord over As I Open My Eyes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt As I Open My Eyes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

As I Open My Eyes streamen

Wil je As I Open My Eyes, de movie met Baya Medhaffer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je As I Open My Eyes zelfs gratis kijken.

As I Open My Eyes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je As I Open My Eyes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet As I Open My Eyes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

As I Open My Eyes torrent

Op zoek naar een torrent van As I Open My Eyes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van As I Open My Eyes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

As I Open My Eyes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van As I Open My Eyes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.