Of Ik Gek Ben
%
69

Of Ik Gek Ben

Nu kijken

Kijk Of Ik Gek Ben

Moeite met waar je nou Of Ik Gek Ben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Of Ik Gek Ben

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De succesvolle, jonge kunstenaar Benjamin is compleet in de war als hij in een tbs-kliniek belandt omdat hij zich niets herinnert van wat er gebeurd is. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin hier weer grip op zijn leven en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was in zijn vorige leven. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de waarheid is.

Regisseur en acteurs

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Director

 • Mike Weerts portait

  Mike Weerts

  Actor

 • Matteo van der Grijn portait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Sanne Langelaar portait

  Sanne Langelaar

  Actor

 • Cees Geel portait

  Cees Geel

  Actor

 • Yannick Jozefzoon portait

  Yannick Jozefzoon

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

 • Kees Boot portait

  Kees Boot

  Actor

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Actor

 • Maarten Heijmans portait

  Maarten Heijmans

  Actor

Of Ik Gek Ben

Wil je Of Ik Gek Ben kijken? De movie van Frank Lammers uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Of Ik Gek Ben op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Of Ik Gek Ben met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Of Ik Gek Ben downloaden

Het downloaden van Of Ik Gek Ben is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Of Ik Gek Ben ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Of Ik Gek Ben streamen

Het streamen van Of Ik Gek Ben heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Of Ik Gek Ben online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Of Ik Gek Ben kijkt. Ideaal!

Of Ik Gek Ben torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Of Ik Gek Ben. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Of Ik Gek Ben trailer

Bekijk eerst even de trailer van Of Ik Gek Ben voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.