Of Ik Gek Ben
%
69

Of Ik Gek Ben

Nu kijken

Kijk Of Ik Gek Ben

Moeite met waar je nou Of Ik Gek Ben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Of Ik Gek Ben

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De succesvolle, jonge kunstenaar Benjamin is compleet in de war als hij in een tbs-kliniek belandt omdat hij zich niets herinnert van wat er gebeurd is. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin hier weer grip op zijn leven en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was in zijn vorige leven. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de waarheid is.

Regisseur en acteurs

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Director

 • Mike Weerts portait

  Mike Weerts

  Actor

 • Matteo van der Grijn portait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Sanne Langelaar portait

  Sanne Langelaar

  Actor

 • Cees Geel portait

  Cees Geel

  Actor

 • Yannick Jozefzoon portait

  Yannick Jozefzoon

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

 • Kees Boot portait

  Kees Boot

  Actor

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Actor

 • Maarten Heijmans portait

  Maarten Heijmans

  Actor

Of Ik Gek Ben

Zin om Of Ik Gek Ben lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Of Ik Gek Ben te bekijken voor je op een rijtje.

Of Ik Gek Ben downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Of Ik Gek Ben downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Of Ik Gek Ben. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Of Ik Gek Ben er ook in SD heel goed uit.

Of Ik Gek Ben streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Of Ik Gek Ben net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Of Ik Gek Ben hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Of Ik Gek Ben helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Of Ik Gek Ben torrent

Denk je dat je om Of Ik Gek Ben te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Of Ik Gek Ben trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Of Ik Gek Ben de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.