Of Ik Gek Ben
%
69

Of Ik Gek Ben

Nu kijken

Kijk Of Ik Gek Ben

Moeite met waar je nou Of Ik Gek Ben moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Of Ik Gek Ben

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De succesvolle, jonge kunstenaar Benjamin is compleet in de war als hij in een tbs-kliniek belandt omdat hij zich niets herinnert van wat er gebeurd is. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin hier weer grip op zijn leven en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was in zijn vorige leven. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de waarheid is.

Regisseur en acteurs

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Director

 • Mike Weerts portait

  Mike Weerts

  Actor

 • Matteo van der Grijn portait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Sanne Langelaar portait

  Sanne Langelaar

  Actor

 • Cees Geel portait

  Cees Geel

  Actor

 • Yannick Jozefzoon portait

  Yannick Jozefzoon

  Actor

 • Bianca Krijgsman portrait

  Bianca Krijgsman

  Actor

 • Kees Boot portait

  Kees Boot

  Actor

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Actor

 • Maarten Heijmans portait

  Maarten Heijmans

  Actor

Of Ik Gek Ben

Wil je Of Ik Gek Ben kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Of Ik Gek Ben streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Of Ik Gek Ben niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Of Ik Gek Ben zelfs gratis bekijken.

Of Ik Gek Ben downloaden

Wil je Of Ik Gek Ben ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Of Ik Gek Ben overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Of Ik Gek Ben torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Of Ik Gek Ben is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Of Ik Gek Ben trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Of Ik Gek Ben de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.