As It Is In Heaven
%
76

As It Is In Heaven

Nu kijken

Kijk As It Is In Heaven

Moeite met waar je nou As It Is In Heaven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As It Is In Heaven

Samenvatting

Director Joshua Overbay deftly leads audiences down a twisting path of passion and devotion, envy and manipulation in this sympathetic portrayal of a modern-day cult leader and his spiritual convictions. Devoted to a simple life of faith in unforgiving Kentucky backcountry, a small religious sect seeks spiritual awakening as their Prophet (John Lina) nears death and his son, Eamon (Luke Beavers), prepares to step forward as their new leader. But, in his last moments, the Prophet instead names newcomer David (Chris Nelson) as his spiritual successor. Tension mounts when David prophesies about the end of the world. Fighting doubt every step of the way, he must lead the group through the final days. As their lives hang in the balance, each person must decide who to believe — and how much they will sacrifice to be saved.

Regisseur en acteurs

 • Joshua Overbay portrait

  Joshua Overbay

  Director

 • Abi Van Andel portrait

  Abi Van Andel

  Naomi

 • Chris Nelson portrait

  Chris Nelson

  David

 • Sylvia Boykin portrait

  Sylvia Boykin

  Carmella

 • Todd Bagley portrait

  Todd Bagley

  Daniel

 • Meredith Cave portrait

  Meredith Cave

  Joy

 • Luke Beavers portrait

  Luke Beavers

  Eamon

 • Kassandra Botts portrait

  Kassandra Botts

  Grace

 • Shannon Kathleen Baker portrait

  Shannon Kathleen Baker

  Deb

 • Janelle M. Gore portrait

  Janelle M. Gore

  Lilly

As It Is In Heaven

Zin om As It Is In Heaven lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om As It Is In Heaven te bekijken voor je op een rijtje.

As It Is In Heaven downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je As It Is In Heaven downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As It Is In Heaven. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet As It Is In Heaven er ook in SD heel goed uit.

As It Is In Heaven streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je As It Is In Heaven net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je As It Is In Heaven hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je As It Is In Heaven helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

As It Is In Heaven torrent

Denk je dat je om As It Is In Heaven te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

As It Is In Heaven trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of As It Is In Heaven de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.