As You Like It
%
63

As You Like It

Nu kijken

Kijk As You Like It

Moeite met waar je nou As You Like It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As You Like It

Samenvatting

Witty, playful and utterly magical, the story is a compelling romantic adventure in which Rosalind and Orlando's celebrated courtship is played out against a backdrop of political rivalry, banishment and exile in the Forest of Arden - set in 19th-century Japan.

Regisseur en acteurs

 • Kenneth Branagh portait

  Kenneth Branagh

  Director

 • Bryce Dallas Howard portait

  Bryce Dallas Howard

  Rosalind

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Jacques

 • Romola Garai portait

  Romola Garai

  Celia

 • Adrian Lester portait

  Adrian Lester

  Oliver De Boys

 • Janet McTeer portait

  Janet McTeer

  Audrey

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Touchstone

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Orlando De Boys

 • Jimmy Yuill portait

  Jimmy Yuill

  Corin

As You Like It

As You Like It streamen

As You Like It streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

As You Like It downloaden

Zin om As You Like It te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als As You Like It te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

As You Like It torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als As You Like It makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

As You Like It trailer

Wil je er zeker van zijn dat As You Like It jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.