As You Like It
%
63

As You Like It

Nu kijken

Kijk As You Like It

Moeite met waar je nou As You Like It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As You Like It

Samenvatting

Witty, playful and utterly magical, the story is a compelling romantic adventure in which Rosalind and Orlando's celebrated courtship is played out against a backdrop of political rivalry, banishment and exile in the Forest of Arden - set in 19th-century Japan.

Regisseur en acteurs

 • Kenneth Branagh portait

  Kenneth Branagh

  Director

 • Bryce Dallas Howard portait

  Bryce Dallas Howard

  Rosalind

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Jacques

 • Romola Garai portait

  Romola Garai

  Celia

 • Adrian Lester portait

  Adrian Lester

  Oliver De Boys

 • Janet McTeer portait

  Janet McTeer

  Audrey

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Touchstone

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Orlando De Boys

 • Jimmy Yuill portait

  Jimmy Yuill

  Corin

As You Like It

Zin om As You Like It lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om As You Like It te bekijken voor je op een rijtje.

As You Like It downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je As You Like It downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As You Like It. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet As You Like It er ook in SD heel goed uit.

As You Like It streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je As You Like It net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je As You Like It hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je As You Like It helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

As You Like It torrent

Denk je dat je om As You Like It te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

As You Like It trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of As You Like It de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.