As You Like It
%
63

As You Like It

Nu kijken

Kijk As You Like It

Moeite met waar je nou As You Like It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As You Like It

Samenvatting

Witty, playful and utterly magical, the story is a compelling romantic adventure in which Rosalind and Orlando's celebrated courtship is played out against a backdrop of political rivalry, banishment and exile in the Forest of Arden - set in 19th-century Japan.

Regisseur en acteurs

 • Kenneth Branagh portait

  Kenneth Branagh

  Director

 • Bryce Dallas Howard portait

  Bryce Dallas Howard

  Rosalind

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Jacques

 • Romola Garai portait

  Romola Garai

  Celia

 • Adrian Lester portait

  Adrian Lester

  Oliver De Boys

 • Janet McTeer portait

  Janet McTeer

  Audrey

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Touchstone

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Orlando De Boys

 • Jimmy Yuill portait

  Jimmy Yuill

  Corin

As You Like It

Benieuwd naar As You Like It? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als As You Like It kunt bekijken.

As You Like It streamen

Wil je As You Like It streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je As You Like It gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

As You Like It downloaden

movies als As You Like It kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar As You Like It. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As You Like It. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

As You Like It torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om As You Like It te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

As You Like It trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of As You Like It je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!