As You Like It
%
63

As You Like It

Nu kijken

Kijk As You Like It

Moeite met waar je nou As You Like It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As You Like It

Samenvatting

Witty, playful and utterly magical, the story is a compelling romantic adventure in which Rosalind and Orlando's celebrated courtship is played out against a backdrop of political rivalry, banishment and exile in the Forest of Arden - set in 19th-century Japan.

Regisseur en acteurs

 • Kenneth Branagh portait

  Kenneth Branagh

  Director

 • Bryce Dallas Howard portait

  Bryce Dallas Howard

  Rosalind

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Jacques

 • Romola Garai portait

  Romola Garai

  Celia

 • Adrian Lester portait

  Adrian Lester

  Oliver De Boys

 • Janet McTeer portait

  Janet McTeer

  Audrey

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Touchstone

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Orlando De Boys

 • Jimmy Yuill portait

  Jimmy Yuill

  Corin

As You Like It

Wil je As You Like It kijken? De movie van Kenneth Branagh uit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om As You Like It op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om As You Like It met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

As You Like It downloaden

Het downloaden van As You Like It is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je As You Like It ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

As You Like It streamen

Het streamen van As You Like It heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je As You Like It online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar As You Like It kijkt. Ideaal!

As You Like It torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van As You Like It. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

As You Like It trailer

Bekijk eerst even de trailer van As You Like It voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.