As You Like It
%
63

As You Like It

Nu kijken

Kijk As You Like It

Moeite met waar je nou As You Like It moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As You Like It

Samenvatting

Witty, playful and utterly magical, the story is a compelling romantic adventure in which Rosalind and Orlando's celebrated courtship is played out against a backdrop of political rivalry, banishment and exile in the Forest of Arden - set in 19th-century Japan.

Regisseur en acteurs

 • Kenneth Branagh portait

  Kenneth Branagh

  Director

 • Bryce Dallas Howard portait

  Bryce Dallas Howard

  Rosalind

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Jacques

 • Romola Garai portait

  Romola Garai

  Celia

 • Adrian Lester portait

  Adrian Lester

  Oliver De Boys

 • Janet McTeer portait

  Janet McTeer

  Audrey

 • Alfred Molina portait

  Alfred Molina

  Touchstone

 • David Oyelowo portait

  David Oyelowo

  Orlando De Boys

 • Jimmy Yuill portait

  Jimmy Yuill

  Corin

As You Like It

Wil je As You Like It kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2006 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

As You Like It streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je As You Like It niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je As You Like It zelfs gratis bekijken.

As You Like It downloaden

Wil je As You Like It ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je As You Like It overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

As You Like It torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van As You Like It is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

As You Like It trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of As You Like It de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.