As You See
%
72

As You See

Kijk As You See

Moeite met waar je nou As You See moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 'As You See', Farocki searches for those instances and facts in the history of technology that have been overlooked or ignored, also exploring the ambivalent relationship between technologies developed for civil use and those designed for military purposes. Thus the film for instance describes how in the 1970s workers at the British arms factory Lucas Aerospace attempted to develop socially useful products to replace the company's military output. Rather than following a linear argument, this essay-film juxtaposes disparate images and weaves them into a mosaic-like structure which makes it possible for the viewers to make their own connections between the different images as well as between the images and the commentary.

As You See

Zin om As You See lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om As You See te bekijken voor je op een rijtje.

As You See downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je As You See downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van As You See. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet As You See er ook in SD heel goed uit.

As You See streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je As You See net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je As You See hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je As You See helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

As You See torrent

Denk je dat je om As You See te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

As You See trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of As You See de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.