As You Were
%
70

As You Were

Kijk As You Were

Moeite met waar je nou As You Were moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Two childhood friends who are now a couple find their relationship threatened by the mysterious workings of memory and the foibles of familiarity.

Regisseur en acteurs

  • Liao Jiekai portait

    Liao Jiekai

    Director

As You Were

Veel gehoord over As You Were en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt As You Were heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

As You Were streamen

Wil je As You Were, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je As You Were zelfs gratis kijken.

As You Were downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je As You Were ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet As You Were er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

As You Were torrent

Op zoek naar een torrent van As You Were? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van As You Were te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

As You Were trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van As You Were. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.