As Young As You Feel
%
66

As Young As You Feel

Nu kijken

Kijk As Young As You Feel

Moeite met waar je nou As Young As You Feel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor As Young As You Feel

Samenvatting

When a gentleman (Monty Woolley) is forced to retire at age 65, he'll do just about anything to beat the system. Dying his hair black, he poses as the president of his former employer's holding company. Suddenly free to air his views on everything from company policy to national economics, comic craziness ensues when he meets not only the firm's top executives, but someone equally impressive - a beautiful secretary, played by Marilyn Monroe, in one of her first and funniest roles.

Regisseur en acteurs

 • Harmon Jones portrait

  Harmon Jones

  Director

 • Monty Woolley portait

  Monty Woolley

  John R. Hodges

 • Thelma Ritter portait

  Thelma Ritter

  Della Hodges

 • David Wayne portait

  David Wayne

  Joe Elliott

 • Jean Peters portait

  Jean Peters

  Alice Hodges

 • Constance Bennett portait

  Constance Bennett

  Lucille McKinley

 • Marilyn Monroe portait

  Marilyn Monroe

  Harriet

 • Allyn Joslyn portait

  Allyn Joslyn

  George Hodges

 • Albert Dekker portait

  Albert Dekker

  Louis McKinley

 • Clinton Sundberg portait

  Clinton Sundberg

  Frank Erickson

 • Minor Watson portait

  Minor Watson

  Harold P. Cleveland

 • Wally Brown portait

  Wally Brown

  Horace Gallagher

 • Russ Tamblyn portait

  Russ Tamblyn

  Willie McKinley

As Young As You Feel

Wil je As Young As You Feel kijken? De movie van Harmon Jones uit 1951 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om As Young As You Feel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om As Young As You Feel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

As Young As You Feel downloaden

Het downloaden van As Young As You Feel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je As Young As You Feel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

As Young As You Feel streamen

Het streamen van As Young As You Feel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je As Young As You Feel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar As Young As You Feel kijkt. Ideaal!

As Young As You Feel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van As Young As You Feel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

As Young As You Feel trailer

Bekijk eerst even de trailer van As Young As You Feel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.