Asad
%
71

Asad

Nu kijken

Kijk Asad

Moeite met waar je nou Asad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asad

Samenvatting

A coming of age fable of a Somali boy as he struggles to survive in his war-torn land.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Buckley portrait

  Bryan Buckley

  Director

 • Najah Abdi Abdullahi portrait

  Najah Abdi Abdullahi

  Nadif

 • Hussein Abdi Mohamed portrait

  Hussein Abdi Mohamed

  Old Man on Street

 • Maymum Abdi Mohamed portrait

  Maymum Abdi Mohamed

  Asad's Sister

Asad

Asad streamen

Asad streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Asad downloaden

Zin om Asad te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Asad te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Asad torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Asad makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Asad trailer

Wil je er zeker van zijn dat Asad jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.