Asad
%
71

Asad

Nu kijken

Kijk Asad

Moeite met waar je nou Asad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asad

Samenvatting

A coming of age fable of a Somali boy as he struggles to survive in his war-torn land.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Buckley portrait

  Bryan Buckley

  Director

 • Najah Abdi Abdullahi portrait

  Najah Abdi Abdullahi

  Nadif

 • Hussein Abdi Mohamed portrait

  Hussein Abdi Mohamed

  Old Man on Street

 • Maymum Abdi Mohamed portrait

  Maymum Abdi Mohamed

  Asad's Sister

Asad

Op zoek naar Asad? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Asad streamen

Het streamen van movies als Asad heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Asad waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Asad dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Asad downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Asad te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Asad torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Asad trailer

Weet je nog niet zeker of Asad jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.