Asad
%
71

Asad

Nu kijken

Kijk Asad

Moeite met waar je nou Asad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asad

Samenvatting

A coming of age fable of a Somali boy as he struggles to survive in his war-torn land.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Buckley portrait

  Bryan Buckley

  Director

 • Najah Abdi Abdullahi portrait

  Najah Abdi Abdullahi

  Nadif

 • Hussein Abdi Mohamed portrait

  Hussein Abdi Mohamed

  Old Man on Street

 • Maymum Abdi Mohamed portrait

  Maymum Abdi Mohamed

  Asad's Sister

Asad

Wil je Asad kijken? De movie van Bryan Buckley uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Asad op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Asad met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Asad downloaden

Het downloaden van Asad is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Asad ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Asad streamen

Het streamen van Asad heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Asad online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Asad kijkt. Ideaal!

Asad torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Asad. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Asad trailer

Bekijk eerst even de trailer van Asad voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.