Asako I & II

Asako I & II

Kijk Asako I & II

Moeite met waar je nou Asako I & II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 27-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Eén vrouw, twee liefdes. Tussen Asako en Baku slaat de vonk direct over zodra hun blikken kruisen. Maar even verpletterend als hij haar leven binnenkwam, verdwijnt hij zes maanden later zonder een spoor achter te laten. Als Asako een paar jaar daarna een man tegenkomt die als twee druppels water op Baku lijkt, begrijpt ze eerst niet waarom hij doet alsof hij haar niet kent en zich voorstelt als Ryohei…

Regisseur en acteurs

 • Ryūsuke Hamaguchi portait

  Ryūsuke Hamaguchi

  Director

 • Masahiro Higashide portait

  Masahiro Higashide

  Baku Torii / Ryohei Maruto

 • Erika Karata portait

  Erika Karata

  Asako

 • Kôji Seto portait

  Kôji Seto

  Kushihashi

 • Sairi Itoh portait

  Sairi Itoh

  Haruyo

 • Misako Tanaka portrait

  Misako Tanaka

  Eiko

 • Rio Yamashita portait

  Rio Yamashita

  Maya

 • Daichi Watanabe portrait

  Daichi Watanabe

  Okazaki

 • Kôji Nakamoto portrait

  Kôji Nakamoto

  Hirakawa

Asako I & II

Asako I & II streamen

Asako I & II streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Asako I & II downloaden

Zin om Asako I & II te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Asako I & II te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Asako I & II torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Asako I & II makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Asako I & II trailer

Wil je er zeker van zijn dat Asako I & II jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.