Asako I & II

Asako I & II

Kijk Asako I & II

Moeite met waar je nou Asako I & II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 09-05-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Asako meets her boyfriend's perfect double two years after his abrupt disappearance.

Regisseur en acteurs

 • Ryūsuke Hamaguchi portait

  Ryūsuke Hamaguchi

  Director

 • Masahiro Higashide portait

  Masahiro Higashide

  Baku Torii / Ryohei Maruto

 • Erika Karata portait

  Erika Karata

  Asako

 • Kôji Seto portait

  Kôji Seto

  Kushihashi

 • Sairi Itoh portait

  Sairi Itoh

  Haruyo

 • Misako Tanaka portrait

  Misako Tanaka

  Eiko

 • Rio Yamashita portait

  Rio Yamashita

  Maya

 • Daichi Watanabe portrait

  Daichi Watanabe

  Okazaki

 • Kôji Nakamoto portrait

  Kôji Nakamoto

  Hirakawa

Asako I & II

Benieuwd naar Asako I & II? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Asako I & II kunt bekijken.

Asako I & II streamen

Wil je Asako I & II streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Asako I & II gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Asako I & II downloaden

movies als Asako I & II kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Asako I & II. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asako I & II. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Asako I & II torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Asako I & II te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Asako I & II trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Asako I & II je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!