Asako I & II

Asako I & II

Bekijk de trailer

Kijk Asako I & II

Moeite met waar je nou Asako I & II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Eén vrouw, twee liefdes. Tussen Asako en Baku slaat de vonk direct over zodra hun blikken kruisen. Maar even verpletterend als hij haar leven binnenkwam, verdwijnt hij zes maanden later zonder een spoor achter te laten. Als Asako een paar jaar daarna een man tegenkomt die als twee druppels water op Baku lijkt, begrijpt ze eerst niet waarom hij doet alsof hij haar niet kent en zich voorstelt als Ryohei…

Regisseur en acteurs

 • Ryūsuke Hamaguchi portait

  Ryūsuke Hamaguchi

  Director

 • Masahiro Higashide portait

  Masahiro Higashide

  Baku Torii / Ryohei Maruto

 • Erika Karata portait

  Erika Karata

  Asako

 • Kôji Seto portait

  Kôji Seto

  Kushihashi

 • Sairi Itoh portait

  Sairi Itoh

  Haruyo

 • Misako Tanaka portrait

  Misako Tanaka

  Eiko

 • Rio Yamashita portait

  Rio Yamashita

  Maya

 • Daichi Watanabe portrait

  Daichi Watanabe

  Okazaki

 • Kôji Nakamoto portrait

  Kôji Nakamoto

  Hirakawa

Trailers

Asako I & II

Zin om Asako I & II lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Asako I & II te bekijken voor je op een rijtje.

Asako I & II downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Asako I & II downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Asako I & II. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Asako I & II er ook in SD heel goed uit.

Asako I & II streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Asako I & II net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Asako I & II hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Asako I & II helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Asako I & II torrent

Denk je dat je om Asako I & II te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Asako I & II trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Asako I & II de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.