Assepoester

Assepoester

Nu kijken

Kijk Assepoester

Moeite met waar je nou Assepoester moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assepoester

Samenvatting

Prins Leonhard komt, als lakei verkleed, bij Assepoesters stiefmoeder Therese op bezoek, om haar dochter voor het bal uit te nodigen.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Zanke portrait

  Susanne Zanke

  Director

 • Emilia Schüle portait

  Emilia Schüle

  Aschenputtel

 • Max Felder portait

  Max Felder

  Prinz Leonhard

 • Simone Thomalla portait

  Simone Thomalla

  Therese

 • Johanna Paliege portrait

  Johanna Paliege

  Clothilde

 • Sebastian Wendelin portrait

  Sebastian Wendelin

  Graf Peter

 • Heinrich Schafmeister portait

  Heinrich Schafmeister

  Fürst Alfons

 • Amelie Binder portrait

  Amelie Binder

  Aschenputtel als Kind

 • Emely Arato portrait

  Emely Arato

  Clothilde als Kind

 • Stefanie Reinsperger portait

  Stefanie Reinsperger

  Magd Liese

Assepoester

Veel gehoord over Assepoester en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Assepoester heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Assepoester streamen

Wil je Assepoester, de movie met Emilia Schüle, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Assepoester zelfs gratis kijken.

Assepoester downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Assepoester ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Assepoester er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Assepoester torrent

Op zoek naar een torrent van Assepoester? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Assepoester te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Assepoester trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Assepoester. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.