Assepoester
%
83

Assepoester

Kijk Assepoester

Moeite met waar je nou Assepoester moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In deze versie komt prins Leonhard als lakei verkleed bij stiefmoeder Therese op bezoek, om haar dochter voor het bal uit te nodigen. Stiefdochter Assepoester wordt heimelijk verliefd op de lakei.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Zanke portrait

  Susanne Zanke

  Director

 • Emilia Schüle portait

  Emilia Schüle

  Aschenputtel

 • Max Felder portait

  Max Felder

  Prinz Leonhard

 • Simone Thomalla portait

  Simone Thomalla

  Therese

 • Johanna Paliege portrait

  Johanna Paliege

  Clothilde

 • Sebastian Wendelin portrait

  Sebastian Wendelin

  Graf Peter

 • Heinrich Schafmeister portait

  Heinrich Schafmeister

  Fürst Alfons

 • Amelie Binder portrait

  Amelie Binder

  Aschenputtel als Kind

 • Emely Arato portrait

  Emely Arato

  Clothilde als Kind

 • Stefanie Reinsperger portait

  Stefanie Reinsperger

  Magd Liese

Assepoester

Zin om Assepoester lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assepoester te bekijken voor je op een rijtje.

Assepoester downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assepoester downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assepoester. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assepoester er ook in SD heel goed uit.

Assepoester streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assepoester net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assepoester hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assepoester helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assepoester torrent

Denk je dat je om Assepoester te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assepoester trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Assepoester de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.