Assepoester
%
83

Assepoester

Kijk Assepoester

Moeite met waar je nou Assepoester moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In deze versie komt prins Leonhard als lakei verkleed bij stiefmoeder Therese op bezoek, om haar dochter voor het bal uit te nodigen. Stiefdochter Assepoester wordt heimelijk verliefd op de lakei.

Regisseur en acteurs

 • Susanne Zanke portrait

  Susanne Zanke

  Director

 • Emilia Schüle portait

  Emilia Schüle

  Aschenputtel

 • Max Felder portait

  Max Felder

  Prinz Leonhard

 • Simone Thomalla portait

  Simone Thomalla

  Therese

 • Johanna Paliege portrait

  Johanna Paliege

  Clothilde

 • Sebastian Wendelin portrait

  Sebastian Wendelin

  Graf Peter

 • Heinrich Schafmeister portait

  Heinrich Schafmeister

  Fürst Alfons

 • Amelie Binder portrait

  Amelie Binder

  Aschenputtel als Kind

 • Emely Arato portrait

  Emely Arato

  Clothilde als Kind

 • Stefanie Reinsperger portait

  Stefanie Reinsperger

  Magd Liese

Assepoester

Wil je Assepoester kijken? De movie van Susanne Zanke uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Assepoester op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Assepoester met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Assepoester downloaden

Het downloaden van Assepoester is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Assepoester ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Assepoester streamen

Het streamen van Assepoester heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Assepoester online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Assepoester kijkt. Ideaal!

Assepoester torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Assepoester. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Assepoester trailer

Bekijk eerst even de trailer van Assepoester voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.