Ash Is Purest White

Ash Is Purest White

Kijk Ash Is Purest White

Moeite met waar je nou Ash Is Purest White moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 28-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In 2001 dreigt een mijnstad ten noordwesten van China een spookstad te worden. Hier woont de jonge Qiao, een keiharde vrouw die haar hart heeft verloren aan lokale bendebaas Bin. Wanneer Bin in een hinderlaag wordt gelokt redt Qiao hem door een illegaal vuurwapen af te vuren. Ze wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Op het moment dat ze vrijkomt gaat ze direct weer op zoek naar Bin om hun oude leven te herpakken. Maar is alles nog wel zoals vroeger? Zhao Tao en Liao Fan spelen de hoofdrollen in het drama van Jia Zhang-Ke (Mountains May Depart, A Touch Of Sin), dat in de hoofdcompetitie van Cannes draaide.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Liao Fan portait

  Liao Fan

  Actor

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Actor

 • Feng Xiaogang portait

  Feng Xiaogang

  Actor

 • Xu Zheng portait

  Xu Zheng

  Actor

 • Zhang Yibai portait

  Zhang Yibai

  Actor

 • Diao Yinan portait

  Diao Yinan

  Actor

 • Zhang Yi portait

  Zhang Yi

  Actor

 • Dong Zijian portait

  Dong Zijian

  Actor

 • Ding Jiali portait

  Ding Jiali

  Actor

Ash Is Purest White

Wil je Ash Is Purest White kijken? De movie van Jia Zhangke uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ash Is Purest White op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ash Is Purest White met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ash Is Purest White downloaden

Het downloaden van Ash Is Purest White is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ash Is Purest White ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ash Is Purest White streamen

Het streamen van Ash Is Purest White heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ash Is Purest White online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ash Is Purest White kijkt. Ideaal!

Ash Is Purest White torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ash Is Purest White. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ash Is Purest White trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ash Is Purest White voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.