Ash Is Purest White

Ash Is Purest White

Kijk Ash Is Purest White

Moeite met waar je nou Ash Is Purest White moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 21-02-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Set in China's underworld, this tale of love and betrayal follows a dancer who fired a gun to protect her mobster boyfriend during a fight. On release from prison 5 years later, she sets out to find him.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Liao Fan portait

  Liao Fan

  Actor

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Actor

 • Feng Xiaogang portait

  Feng Xiaogang

  Actor

 • Xu Zheng portait

  Xu Zheng

  Actor

 • Zhang Yibai portait

  Zhang Yibai

  Actor

 • Diao Yinan portait

  Diao Yinan

  Actor

 • Zhang Yi portait

  Zhang Yi

  Actor

 • Dong Zijian portait

  Dong Zijian

  Actor

 • Ding Jiali portait

  Ding Jiali

  Actor

Ash Is Purest White

Zin om Ash Is Purest White lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ash Is Purest White te bekijken voor je op een rijtje.

Ash Is Purest White downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ash Is Purest White downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ash Is Purest White. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ash Is Purest White er ook in SD heel goed uit.

Ash Is Purest White streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ash Is Purest White net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ash Is Purest White hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ash Is Purest White helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ash Is Purest White torrent

Denk je dat je om Ash Is Purest White te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ash Is Purest White trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ash Is Purest White de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.