Ash is Purest White

Ash is Purest White

Bekijk de trailer

Kijk Ash is Purest White

Moeite met waar je nou Ash is Purest White moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 28-03-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

In 2001 dreigt een mijnstad ten noordwesten van China een spookstad te worden. Hier woont de jonge Qiao, een keiharde vrouw die haar hart heeft verloren aan lokale bendebaas Bin. Wanneer Bin in een hinderlaag wordt gelokt redt Qiao hem door een illegaal vuurwapen af te vuren. Ze wordt veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf. Op het moment dat ze vrijkomt gaat ze direct weer op zoek naar Bin om hun oude leven te herpakken. Maar is alles nog wel zoals vroeger? Zhao Tao en Liao Fan spelen de hoofdrollen in het drama van Jia Zhang-Ke (Mountains May Depart, A Touch Of Sin), dat in de hoofdcompetitie van Cannes draaide.

Regisseur en acteurs

 • Jia Zhangke portait

  Jia Zhangke

  Director

 • Liao Fan portait

  Liao Fan

  Actor

 • Zhao Tao portait

  Zhao Tao

  Actor

 • Feng Xiaogang portait

  Feng Xiaogang

  Actor

 • Xu Zheng portait

  Xu Zheng

  Actor

 • Zhang Yibai portait

  Zhang Yibai

  Actor

 • Diao Yinan portait

  Diao Yinan

  Actor

 • Zhang Yi portait

  Zhang Yi

  Actor

 • Dong Zijian portait

  Dong Zijian

  Actor

 • Ding Jiali portait

  Ding Jiali

  Actor

Trailers

Ash is Purest White

Benieuwd naar Ash is Purest White? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ash is Purest White kunt bekijken.

Ash is Purest White streamen

Wil je Ash is Purest White streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ash is Purest White gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ash is Purest White downloaden

movies als Ash is Purest White kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ash is Purest White. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ash is Purest White. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ash is Purest White torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ash is Purest White te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ash is Purest White trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ash is Purest White je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!