Ashby
%
64

Ashby

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ashby

Moeite met waar je nou Ashby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashby

Samenvatting

Wanneer Ed Wallis op een nieuwe school in een nieuwe stad begint, nemen zijn klasgenoten al snel aan dat hij een loser is. Zijn eerste opdracht bestaat uit het schrijven van een essay over iemand van een oudere generatie. Hiervoor gaat hij naar zijn teruggetrokken buurman, Ashby, die ermee instemt als Ed belooft hem rondrijdt door de stad als hij boodschappen moet doen. Wat Ed echter niet weet is dat Ashby een gepensioneerde CIA-huurmoordenaar is die nog slechts enkele maanden te leven heeft.

Regisseur en acteurs

 • Tony McNamara portrait

  Tony McNamara

  Director

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Ashby Holt

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Ed Wallis

 • Emma Roberts portait

  Emma Roberts

  Eloise

 • Sarah Silverman portait

  Sarah Silverman

  June Wallis

 • Adam Aalderks portait

  Adam Aalderks

  Valchek

 • Seth Dousman portait

  Seth Dousman

  Garry Smits

 • Kevin Dunn portait

  Kevin Dunn

  Coach Bruton

 • Zachary Knighton portait

  Zachary Knighton

  Father Ted

 • Michael Lerner portait

  Michael Lerner

  Entwhistle

 • John Enos III portait

  John Enos III

  Coach Wally

 • Steve Coulter portait

  Steve Coulter

  Peter Black

Trailers

Ashby

Zin om Ashby lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ashby te bekijken voor je op een rijtje.

Ashby downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ashby downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ashby. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ashby er ook in SD heel goed uit.

Ashby streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ashby net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ashby hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ashby helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ashby torrent

Denk je dat je om Ashby te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ashby trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ashby de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.