Ashby
%
64

Ashby

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ashby

Moeite met waar je nou Ashby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashby

Samenvatting

Awkward Ed Wallis (Nat Wolff) moves to a new town with his single mom (Sarah Silverman) and needs help fitting in. Brainier than his peers, Ed figures playing high school football might be good way to make more friends, but his only new friend Eloise (Emma Roberts) thinks it's odd. When Ed gets an assignment to write an essay about someone from an older generation, he introduces himself to his neighbor Ashby Holt (Mickey Rourke) and the two embark on an unlikely, immediate friendship. Ashby's style of tough love takes some getting used to but, overtime, Ed learns a lot from Ashby including how to be courageous.which is very much needed when he learns his new best friend is a former CIA assassin.

Regisseur en acteurs

 • Tony McNamara portrait

  Tony McNamara

  Director

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Ashby Holt

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Ed Wallis

 • Emma Roberts portait

  Emma Roberts

  Eloise

 • Sarah Silverman portait

  Sarah Silverman

  June Wallis

 • Adam Aalderks portait

  Adam Aalderks

  Valchek

 • Seth Dousman portait

  Seth Dousman

  Garry Smits

 • Kevin Dunn portait

  Kevin Dunn

  Coach Bruton

 • Zachary Knighton portait

  Zachary Knighton

  Father Ted

 • Michael Lerner portait

  Michael Lerner

  Entwhistle

 • John Enos III portait

  John Enos III

  Coach Wally

 • Steve Coulter portait

  Steve Coulter

  Peter Black

Trailers

Ashby

Zin om Ashby lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ashby te bekijken voor je op een rijtje.

Ashby downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ashby downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ashby. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ashby er ook in SD heel goed uit.

Ashby streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ashby net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ashby hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ashby helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ashby torrent

Denk je dat je om Ashby te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ashby trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ashby de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.