Ashby
%
64

Ashby

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ashby

Moeite met waar je nou Ashby moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashby

Samenvatting

Awkward Ed Wallis (Nat Wolff) moves to a new town with his single mom (Sarah Silverman) and needs help fitting in. Brainier than his peers, Ed figures playing high school football might be good way to make more friends, but his only new friend Eloise (Emma Roberts) thinks it's odd. When Ed gets an assignment to write an essay about someone from an older generation, he introduces himself to his neighbor Ashby Holt (Mickey Rourke) and the two embark on an unlikely, immediate friendship. Ashby's style of tough love takes some getting used to but, overtime, Ed learns a lot from Ashby including how to be courageous.which is very much needed when he learns his new best friend is a former CIA assassin.

Regisseur en acteurs

 • Tony McNamara portrait

  Tony McNamara

  Director

 • Mickey Rourke portait

  Mickey Rourke

  Ashby Holt

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Ed Wallis

 • Emma Roberts portait

  Emma Roberts

  Eloise

 • Sarah Silverman portait

  Sarah Silverman

  June Wallis

 • Adam Aalderks portait

  Adam Aalderks

  Valchek

 • Seth Dousman portait

  Seth Dousman

  Garry Smits

 • Kevin Dunn portait

  Kevin Dunn

  Coach Bruton

 • Zachary Knighton portait

  Zachary Knighton

  Father Ted

 • Michael Lerner portait

  Michael Lerner

  Entwhistle

 • John Enos III portait

  John Enos III

  Coach Wally

 • Steve Coulter portait

  Steve Coulter

  Peter Black

Trailers

Ashby

Wil je Ashby kijken? De movie van Tony McNamara uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ashby op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ashby met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ashby downloaden

Het downloaden van Ashby is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ashby ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ashby streamen

Het streamen van Ashby heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ashby online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ashby kijkt. Ideaal!

Ashby torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ashby. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ashby trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ashby voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.