Asher
%
66

Asher

Nu kijken

Kijk Asher

Moeite met waar je nou Asher moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Asher

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Asher is a former Mossad agent turned gun for hire, living an austere life in an ever-changing Brooklyn. Approaching the end of his career, he breaks the oath he took as a young man when he meets Sophie on a hit gone wrong. In order to have love in his life before it's too late, he must kill the man he was, for a chance at becoming the man he wants to be.

Regisseur en acteurs

 • Michael Caton-Jones portait

  Michael Caton-Jones

  Director

 • Ron Perlman portait

  Ron Perlman

  Asher

 • Famke Janssen portait

  Famke Janssen

  Sophie

 • Richard Dreyfuss portait

  Richard Dreyfuss

  Avi

 • Jacqueline Bisset portait

  Jacqueline Bisset

  Dora

 • Peter Facinelli portait

  Peter Facinelli

  Uzi

 • Guy Burnet portait

  Guy Burnet

  Lyor

 • Jay Hieron portait

  Jay Hieron

  Sammi

 • Blake Perlman portait

  Blake Perlman

  Hannah

 • Marta Milans portait

  Marta Milans

  Marina

 • David Wohl portrait

  David Wohl

  Dr. Greene

 • Micah A. Hauptman portait

  Micah A. Hauptman

  Reuben

Asher

Wil je Asher kijken? De movie van Michael Caton-Jones uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Asher op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Asher met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Asher downloaden

Het downloaden van Asher is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Asher ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Asher streamen

Het streamen van Asher heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Asher online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Asher kijkt. Ideaal!

Asher torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Asher. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Asher trailer

Bekijk eerst even de trailer van Asher voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.