Ashes
%
52

Ashes

Nu kijken

Kijk Ashes

Moeite met waar je nou Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashes

Samenvatting

Als je je verleden niet meer herinnert, kan het je dan nog achtervolgen? Ooit was Frank (Ray Winstone, Beowulf ) een indrukwekkende verschijning. Een vulkaan die continu op uitbarsten stond. Nu is hij nog slechts een schim van zichzelf en kwijnt hij weg in een beveiligde verpleegeenheid. Alzheimer. Wanneer de veel jongere James (Jim Sturgess, Cloud Atlas ) na maanden van zoeken eindelijk zijn "vader" terugvindt, besluit hij hem uit het tehuis te bevrijden. Voor de twee begint een onvoorspelbare roadtrip, waarbij heden en verleden, realiteit en fantasie voortdurend dooreenlopen. Gaandeweg begint ook de band tussen beide mannen duidelijker te worden… en eist ook het verleden zijn rechten op. Vergeten of niet. Geslaagde noir-thriller, boordevol suspens en gitzwarte humor, met Ray Winstone in een atypische rol.

Regisseur en acteurs

 • Mat Whitecross portait

  Mat Whitecross

  Director

 • Jim Sturgess portait

  Jim Sturgess

  James

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  Frank

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Actor

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  JB

 • Jodie Whittaker portait

  Jodie Whittaker

  Actor

 • Chris Coghill portrait

  Chris Coghill

  Actor

 • Zoe Telford portait

  Zoe Telford

  Actor

 • Stephen Wight portait

  Stephen Wight

  Actor

 • Kellie Bright portait

  Kellie Bright

  Actor

Ashes

Wil je Ashes kijken? De movie van Mat Whitecross uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ashes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ashes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ashes downloaden

Het downloaden van Ashes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ashes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ashes streamen

Het streamen van Ashes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ashes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ashes kijkt. Ideaal!

Ashes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ashes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ashes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ashes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.