Ashes
%
52

Ashes

Nu kijken

Kijk Ashes

Moeite met waar je nou Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashes

Samenvatting

Als je je verleden niet meer herinnert, kan het je dan nog achtervolgen? Ooit was Frank (Ray Winstone, Beowulf ) een indrukwekkende verschijning. Een vulkaan die continu op uitbarsten stond. Nu is hij nog slechts een schim van zichzelf en kwijnt hij weg in een beveiligde verpleegeenheid. Alzheimer. Wanneer de veel jongere James (Jim Sturgess, Cloud Atlas ) na maanden van zoeken eindelijk zijn "vader" terugvindt, besluit hij hem uit het tehuis te bevrijden. Voor de twee begint een onvoorspelbare roadtrip, waarbij heden en verleden, realiteit en fantasie voortdurend dooreenlopen. Gaandeweg begint ook de band tussen beide mannen duidelijker te worden… en eist ook het verleden zijn rechten op. Vergeten of niet. Geslaagde noir-thriller, boordevol suspens en gitzwarte humor, met Ray Winstone in een atypische rol.

Regisseur en acteurs

 • Mat Whitecross portait

  Mat Whitecross

  Director

 • Jim Sturgess portait

  Jim Sturgess

  James

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  Frank

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Actor

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  JB

 • Jodie Whittaker portait

  Jodie Whittaker

  Actor

 • Chris Coghill portrait

  Chris Coghill

  Actor

 • Zoe Telford portait

  Zoe Telford

  Actor

 • Stephen Wight portait

  Stephen Wight

  Actor

 • Kellie Bright portait

  Kellie Bright

  Actor

Ashes

Op zoek naar Ashes? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ashes streamen

Het streamen van movies als Ashes heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ashes waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ashes dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ashes downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ashes te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ashes torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ashes trailer

Weet je nog niet zeker of Ashes jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.