Ashes
%
52

Ashes

Nu kijken

Kijk Ashes

Moeite met waar je nou Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashes

Samenvatting

Als je je verleden niet meer herinnert, kan het je dan nog achtervolgen? Ooit was Frank (Ray Winstone, Beowulf ) een indrukwekkende verschijning. Een vulkaan die continu op uitbarsten stond. Nu is hij nog slechts een schim van zichzelf en kwijnt hij weg in een beveiligde verpleegeenheid. Alzheimer. Wanneer de veel jongere James (Jim Sturgess, Cloud Atlas ) na maanden van zoeken eindelijk zijn "vader" terugvindt, besluit hij hem uit het tehuis te bevrijden. Voor de twee begint een onvoorspelbare roadtrip, waarbij heden en verleden, realiteit en fantasie voortdurend dooreenlopen. Gaandeweg begint ook de band tussen beide mannen duidelijker te worden… en eist ook het verleden zijn rechten op. Vergeten of niet. Geslaagde noir-thriller, boordevol suspens en gitzwarte humor, met Ray Winstone in een atypische rol.

Regisseur en acteurs

 • Mat Whitecross portait

  Mat Whitecross

  Director

 • Jim Sturgess portait

  Jim Sturgess

  James

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  Frank

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Actor

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  JB

 • Jodie Whittaker portait

  Jodie Whittaker

  Actor

 • Chris Coghill portrait

  Chris Coghill

  Actor

 • Zoe Telford portait

  Zoe Telford

  Actor

 • Stephen Wight portait

  Stephen Wight

  Actor

 • Kellie Bright portait

  Kellie Bright

  Actor

Ashes

Zin om Ashes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De thriller movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ashes te bekijken voor je op een rijtje.

Ashes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ashes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ashes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ashes er ook in SD heel goed uit.

Ashes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ashes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ashes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ashes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ashes torrent

Denk je dat je om Ashes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ashes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ashes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.