Ashes
%
52

Ashes

Nu kijken

Kijk Ashes

Moeite met waar je nou Ashes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ashes

Samenvatting

Als je je verleden niet meer herinnert, kan het je dan nog achtervolgen? Ooit was Frank (Ray Winstone, Beowulf ) een indrukwekkende verschijning. Een vulkaan die continu op uitbarsten stond. Nu is hij nog slechts een schim van zichzelf en kwijnt hij weg in een beveiligde verpleegeenheid. Alzheimer. Wanneer de veel jongere James (Jim Sturgess, Cloud Atlas ) na maanden van zoeken eindelijk zijn "vader" terugvindt, besluit hij hem uit het tehuis te bevrijden. Voor de twee begint een onvoorspelbare roadtrip, waarbij heden en verleden, realiteit en fantasie voortdurend dooreenlopen. Gaandeweg begint ook de band tussen beide mannen duidelijker te worden… en eist ook het verleden zijn rechten op. Vergeten of niet. Geslaagde noir-thriller, boordevol suspens en gitzwarte humor, met Ray Winstone in een atypische rol.

Regisseur en acteurs

 • Mat Whitecross portait

  Mat Whitecross

  Director

 • Jim Sturgess portait

  Jim Sturgess

  James

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  Frank

 • Lesley Manville portait

  Lesley Manville

  Actor

 • Luke Evans portait

  Luke Evans

  JB

 • Jodie Whittaker portait

  Jodie Whittaker

  Actor

 • Chris Coghill portrait

  Chris Coghill

  Actor

 • Zoe Telford portait

  Zoe Telford

  Actor

 • Stephen Wight portait

  Stephen Wight

  Actor

 • Kellie Bright portait

  Kellie Bright

  Actor

Ashes

Benieuwd naar Ashes? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ashes kunt bekijken.

Ashes streamen

Wil je Ashes streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ashes gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ashes downloaden

movies als Ashes kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ashes. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ashes. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ashes torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ashes te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ashes trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ashes je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!