Die verlorene Zeit
%
72

Die verlorene Zeit

Kijk Die verlorene Zeit

Moeite met waar je nou Die verlorene Zeit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film is set in five parts, five seasons that are part of the Chinese almanac. The story takes place in the jianghu, the world of the martial arts. Ouyang Feng has lived in the western desert for some years. He left his home in White Camel Mountain when the woman he loved chose to marry his elder brother rather than him. Instead of seeking glory, he ends up as an agent. When people come to him with a wish to eliminate someone who has wronged them, he puts them in touch with a swordsman who can do the job.

Regisseur en acteurs

 • Wong Kar-wai portait

  Wong Kar-wai

  Director

 • Leslie Cheung portait

  Leslie Cheung

  Ouyang Feng / Malicious West

 • Tony Leung Ka-Fai portait

  Tony Leung Ka-Fai

  Huang Yaoshi / Evil East

 • Brigitte Lin portait

  Brigitte Lin

  Murong Yang / Murong Yin

 • Jacky Cheung portait

  Jacky Cheung

  Hong Qi

 • Tony Leung Chiu-Wai portait

  Tony Leung Chiu-Wai

  Blind Swordsman

 • Carina Lau portait

  Carina Lau

  Peach Blossom

 • Charlie Yeung portait

  Charlie Yeung

  Girl with mule

 • Maggie Cheung portait

  Maggie Cheung

  Feng's sister-in-law

 • Li Bai portrait

  Li Bai

  Hong Qi's wife

 • Collin Chou portait

  Collin Chou

  Swordsman

Die verlorene Zeit

Op zoek naar Die verlorene Zeit? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Die verlorene Zeit streamen

Het streamen van movies als Die verlorene Zeit heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Die verlorene Zeit waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Die verlorene Zeit dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Die verlorene Zeit downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Die verlorene Zeit te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Die verlorene Zeit torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Die verlorene Zeit trailer

Weet je nog niet zeker of Die verlorene Zeit jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.