Die verlorene Zeit
%
72

Die verlorene Zeit

Kijk Die verlorene Zeit

Moeite met waar je nou Die verlorene Zeit moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film is set in five parts, five seasons that are part of the Chinese almanac. The story takes place in the jianghu, the world of the martial arts. Ouyang Feng has lived in the western desert for some years. He left his home in White Camel Mountain when the woman he loved chose to marry his elder brother rather than him. Instead of seeking glory, he ends up as an agent. When people come to him with a wish to eliminate someone who has wronged them, he puts them in touch with a swordsman who can do the job.

Regisseur en acteurs

 • Wong Kar-wai portait

  Wong Kar-wai

  Director

 • Leslie Cheung portait

  Leslie Cheung

  Ouyang Feng / Malicious West

 • Tony Leung Ka-Fai portait

  Tony Leung Ka-Fai

  Huang Yaoshi / Evil East

 • Brigitte Lin portait

  Brigitte Lin

  Murong Yang / Murong Yin

 • Jacky Cheung portait

  Jacky Cheung

  Hong Qi

 • Tony Leung Chiu-Wai portait

  Tony Leung Chiu-Wai

  Blind Swordsman

 • Carina Lau portait

  Carina Lau

  Peach Blossom

 • Charlie Yeung portait

  Charlie Yeung

  Girl with mule

 • Maggie Cheung portait

  Maggie Cheung

  Feng's sister-in-law

 • Li Bai portrait

  Li Bai

  Hong Qi's wife

 • Collin Chou portait

  Collin Chou

  Swordsman

Die verlorene Zeit

Zin om Die verlorene Zeit lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Die verlorene Zeit te bekijken voor je op een rijtje.

Die verlorene Zeit downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Die verlorene Zeit downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Die verlorene Zeit. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Die verlorene Zeit er ook in SD heel goed uit.

Die verlorene Zeit streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Die verlorene Zeit net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Die verlorene Zeit hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Die verlorene Zeit helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Die verlorene Zeit torrent

Denk je dat je om Die verlorene Zeit te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Die verlorene Zeit trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Die verlorene Zeit de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.