Aşık Oldum
%
70

Aşık Oldum

Bekijk de trailer

Kijk Aşık Oldum

Moeite met waar je nou Aşık Oldum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kirmizi is the Turkish word for red. The Woman in Red was a mid-80s comedy hit which starred and was directed by Gene Wilder. It was based on a French film called "Pardon Mon Affaire" with the great Jean Rochefort in the lead. "Asik Oldum-I Feel in Love" is based on "The Woman in Red" and even has that certain Stevie Wonder which Jack Black so despised in "High Fidelity" in its' soundtrack.

Regisseur en acteurs

 • Ertem Eğilmez portait

  Ertem Eğilmez

  Director

 • Şener Şen portait

  Şener Şen

  Şakir Bostancı

 • Nevra Serezli portait

  Nevra Serezli

  Guzis

 • Ayşen Gruda portait

  Ayşen Gruda

  Inci

 • Erdal Özyağcılar portait

  Erdal Özyağcılar

  Macit

 • Savaş Dinçel portait

  Savaş Dinçel

  Sedat

 • Ugur Yücel portait

  Ugur Yücel

  Ercan

 • Necati Bilgiç portait

  Necati Bilgiç

  Haluk

Trailers

Aşık Oldum

Op zoek naar Aşık Oldum? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Aşık Oldum streamen

Het streamen van movies als Aşık Oldum heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Aşık Oldum waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Aşık Oldum dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Aşık Oldum downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Aşık Oldum te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Aşık Oldum torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Aşık Oldum trailer

Weet je nog niet zeker of Aşık Oldum jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.