Aşık Oldum
%
70

Aşık Oldum

Bekijk de trailer

Kijk Aşık Oldum

Moeite met waar je nou Aşık Oldum moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kirmizi is the Turkish word for red. The Woman in Red was a mid-80s comedy hit which starred and was directed by Gene Wilder. It was based on a French film called "Pardon Mon Affaire" with the great Jean Rochefort in the lead. "Asik Oldum-I Feel in Love" is based on "The Woman in Red" and even has that certain Stevie Wonder which Jack Black so despised in "High Fidelity" in its' soundtrack.

Regisseur en acteurs

 • Ertem Eğilmez portait

  Ertem Eğilmez

  Director

 • Şener Şen portait

  Şener Şen

  Şakir Bostancı

 • Nevra Serezli portait

  Nevra Serezli

  Guzis

 • Ayşen Gruda portait

  Ayşen Gruda

  Inci

 • Erdal Özyağcılar portait

  Erdal Özyağcılar

  Macit

 • Savaş Dinçel portrait

  Savaş Dinçel

  Sedat

 • Ugur Yücel portait

  Ugur Yücel

  Ercan

 • Necati Bilgiç portait

  Necati Bilgiç

  Haluk

Trailers

Aşık Oldum

Zin om Aşık Oldum lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Aşık Oldum te bekijken voor je op een rijtje.

Aşık Oldum downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Aşık Oldum downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aşık Oldum. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Aşık Oldum er ook in SD heel goed uit.

Aşık Oldum streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Aşık Oldum net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Aşık Oldum hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Aşık Oldum helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Aşık Oldum torrent

Denk je dat je om Aşık Oldum te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Aşık Oldum trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Aşık Oldum de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.