Ask Dr. Ruth

Ask Dr. Ruth

Kijk Ask Dr. Ruth

Moeite met waar je nou Ask Dr. Ruth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 15-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Ask Dr. Ruth vertelt het ongelofelijke levensverhaal van Dr. Ruth Westheimer, die als kind de Holocaust overleefde en de eerste en beroemdste sekstherapeut werd op de Amerikaanse televisie. Nu bijna 90 jaar oud, staat zij nog volop in het leven. In de documentaire kijkt ze terug op haar traumatische jeugd en hoe zij één van de belangrijkste woordvoerders werd in de seksuele revolutie.

Regisseur en acteurs

  • Ryan White portait

    Ryan White

    Director

  • Ruth Westheimer portait

    Ruth Westheimer

    Herself

Ask Dr. Ruth

Wil je Ask Dr. Ruth kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ask Dr. Ruth streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ask Dr. Ruth niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ask Dr. Ruth zelfs gratis bekijken.

Ask Dr. Ruth downloaden

Wil je Ask Dr. Ruth ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ask Dr. Ruth overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ask Dr. Ruth torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ask Dr. Ruth is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ask Dr. Ruth trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ask Dr. Ruth de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.