Ask Dr. Ruth

Ask Dr. Ruth

Bekijk de trailer

Kijk Ask Dr. Ruth

Moeite met waar je nou Ask Dr. Ruth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 15-08-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Sundance publieksfavoriet Ask Dr. Ruth biedt een onthullende blik op het levensverhaal en de baanbrekende Amerikaanse televisiecarrière van Karola Ruth Westheimer (Frankfurt, 1928). Bij een miljoenenpubliek beter bekend als de inmiddels 91-jarige sekstherapeut Dr. Ruth. Een verrassend, grappig en emotioneel portret van een vrouw die de preutsheid en het onbegrip uit de slaapkamers wilde krijgen. Iemand waarvan je alleen maar meer gaat houden als het hele verhaal verteld is. Klein van gestalte, maar met een groot hart, drukte Dr. Ruth Westheimer een stempel op een hele generatie. Ongekend vrijmoedig en met humor besprak ze seks en relaties op radio en televisie. Een fascinerende documentaire waarin interviews met de energieke en onvermoeibare Ruth Westheimer afgewisseld worden met fraaie animaties die haar jeugdjaren verbeelden. Als enige Holocaust overlevende van haar familie, verhuisde Ruth naar Israël en werd op haar 17e ingelijfd als sluipschutter in de paramilitaire organisatie Hagana. In 1950 verhuisde ze met haar eerste echtgenoot naar Frankrijk en studeerde er Psychologie aan de Sorbonne. Zes jaar later woont ze in Amerika en nadat ze haar master in sociologie behaald had, studeerde ze seksuologie en maakte carrière als onderzoeker en docent op prestigieuze universiteiten. Wereldberoemd wordt ze als schrijfster van meer dan 40 boeken en haar optredens in iconische radio- en tv-shows als sekstherapeut Dr. Ruth. Door haar onbevangen en levendige manier om over seks te praten, bevond ze zich in de voorhoede van de seksuele revolutie.

Regisseur en acteurs

  • Ryan White portait

    Ryan White

    Director

  • Ruth Westheimer portait

    Ruth Westheimer

    Herself

Trailers

Ask Dr. Ruth

Zin om Ask Dr. Ruth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ask Dr. Ruth te bekijken voor je op een rijtje.

Ask Dr. Ruth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ask Dr. Ruth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ask Dr. Ruth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ask Dr. Ruth er ook in SD heel goed uit.

Ask Dr. Ruth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ask Dr. Ruth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ask Dr. Ruth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ask Dr. Ruth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ask Dr. Ruth torrent

Denk je dat je om Ask Dr. Ruth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ask Dr. Ruth trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ask Dr. Ruth de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.