Askari
%
50

Askari

Kijk Askari

Moeite met waar je nou Askari moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set on a game reserve in Africa. Askari is an angry old elephant, the only survivor of the "A' family group which has been anhilitated in a government cull and he has turned rogue. Involved in the culling are Patrick Khumalo, a corrupt government official and Ribshaw, an unscrupulous white poacher accompanied by Ndhlovu, an old African tracker who is being blackmailed by Ribshaw. Anxious to save the elephants are game warden Joss Mckinley and his conservationist wife Paula who is studying and monitoring various family groups of elephants. When Paula's sixteen year old niece Emma Crawshay is orphaned she is sent to live with her aunt and uncle at Morena Game Park. She feels alienated but is gradually drawn into her aunt's passion for her work and her favourite elephant family the 'O' group, in particular a calf named Ollie.

Askari

Wil je Askari kijken? De movie vanuit 2001 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Askari op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Askari met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Askari downloaden

Het downloaden van Askari is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Askari ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Askari streamen

Het streamen van Askari heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Askari online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Askari kijkt. Ideaal!

Askari torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Askari. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Askari trailer

Bekijk eerst even de trailer van Askari voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.