Assassin of the Tsar
%
70

Assassin of the Tsar

Nu kijken

Kijk Assassin of the Tsar

Moeite met waar je nou Assassin of the Tsar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassin of the Tsar

Samenvatting

A new doctor from Moscow arrives at a provincial mental institution. His interest is the peculiarities of the psyche of a patient who believes that he is Yakov Yurovsky, the man who assassinated the last Russian tsar. In the course of their conversations it transpires that the patient is a kind of philosopher, not without a gift for suggestion. In a while the doctor himself falls under his patient’s influence: he tends to relive that fatal night of June 16-17, 1918 when, without any investigation or trial, Tsar Nicholas II, who had recently abdicated, was murdered, together with his wife, daughters and incurably ill heir. Soon the doctor realizes that the tragedy of the last Russian tsar is in part his own tragedy, too...

Regisseur en acteurs

 • Karen Shakhnazarov portait

  Karen Shakhnazarov

  Director

 • Malcolm McDowell portait

  Malcolm McDowell

  Timofeyev / Yurovsky

 • Oleg Yankovskiy portait

  Oleg Yankovskiy

  Dr. Smirnov / Tsar Nicholas II

 • Armen Dzhigarkhanyan portait

  Armen Dzhigarkhanyan

  Александр Егорович

 • Yuriy Sherstnyov portait

  Yuriy Sherstnyov

  Kozlov

 • Olga Antonova portait

  Olga Antonova

  Tsarina Aleksandra

 • Anzhela Ptashuk portrait

  Anzhela Ptashuk

  Marina

 • Evgeniya Kryukova portrait

  Evgeniya Kryukova

  Princess Tatyana

 • Anastasiya Nemolyayeva portait

  Anastasiya Nemolyayeva

  Nurse

 • Natalya Kishova portrait

  Natalya Kishova

  Officer's Girlfriend

 • Givi Tokhadze portait

  Givi Tokhadze

  Actor

Assassin of the Tsar

Zin om Assassin of the Tsar lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assassin of the Tsar te bekijken voor je op een rijtje.

Assassin of the Tsar downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assassin of the Tsar downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assassin of the Tsar. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assassin of the Tsar er ook in SD heel goed uit.

Assassin of the Tsar streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assassin of the Tsar net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assassin of the Tsar hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assassin of the Tsar helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assassin of the Tsar torrent

Denk je dat je om Assassin of the Tsar te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assassin of the Tsar trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Assassin of the Tsar de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.