Assassination
%
73

Assassination

Nu kijken

Kijk Assassination

Moeite met waar je nou Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination

Samenvatting

Drie gevangenen met allen een eigen specialisme, krijgen de opdracht om de vijandelijk bezetters te verzwakken en te vechten voor Korea's onafhankelijkheid. Onder leiding van sluipschutter Ahn Ok-yun (Gianna Jun) krijgen zij de opdracht om twee officieren te vermoorden. De opdracht doemt echter te mislukken als er uit onverwachte hoek ook jacht wordt gemaakt op het drietal…

Regisseur en acteurs

 • Dong-hun Choi portait

  Dong-hun Choi

  Director

 • Jun Ji-hyun portait

  Jun Ji-hyun

  Ahn Ok-yun

 • Ha Jung-woo portait

  Ha Jung-woo

  Hawaii Pistol

 • Lee Jung-jae portait

  Lee Jung-jae

  Yeom Seok-jin

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Pomade

 • Lee Kyoung-young portait

  Lee Kyoung-young

  Kang In-gook

 • Jin Kyung portait

  Jin Kyung

  Ahn Seong-sim

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Chu Sang-ok ("Big Gun")

Assassination

Op zoek naar Assassination? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Assassination streamen

Het streamen van movies als Assassination heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Assassination waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Assassination dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Assassination downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Assassination te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Assassination torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Assassination trailer

Weet je nog niet zeker of Assassination jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.