Assassination
%
73

Assassination

Nu kijken

Kijk Assassination

Moeite met waar je nou Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination

Samenvatting

Drie gevangenen met allen een eigen specialisme, krijgen de opdracht om de vijandelijk bezetters te verzwakken en te vechten voor Korea's onafhankelijkheid. Onder leiding van sluipschutter Ahn Ok-yun (Gianna Jun) krijgen zij de opdracht om twee officieren te vermoorden. De opdracht doemt echter te mislukken als er uit onverwachte hoek ook jacht wordt gemaakt op het drietal…

Regisseur en acteurs

 • Dong-hun Choi portait

  Dong-hun Choi

  Director

 • Jun Ji-hyun portait

  Jun Ji-hyun

  Ahn Ok-yun

 • Ha Jung-woo portait

  Ha Jung-woo

  Hawaii Pistol

 • Lee Jung-jae portait

  Lee Jung-jae

  Yeom Seok-jin

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Pomade

 • Lee Kyoung-young portait

  Lee Kyoung-young

  Kang In-gook

 • Jin Kyung portait

  Jin Kyung

  Ahn Seong-sim

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Chu Sang-ok ("Big Gun")

Assassination

Zin om Assassination lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assassination te bekijken voor je op een rijtje.

Assassination downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assassination downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assassination. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assassination er ook in SD heel goed uit.

Assassination streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assassination net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assassination hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assassination helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assassination torrent

Denk je dat je om Assassination te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assassination trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Assassination de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.