Assassination
%
73

Assassination

Nu kijken

Kijk Assassination

Moeite met waar je nou Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination

Samenvatting

Drie gevangenen met allen een eigen specialisme, krijgen de opdracht om de vijandelijk bezetters te verzwakken en te vechten voor Korea's onafhankelijkheid. Onder leiding van sluipschutter Ahn Ok-yun (Gianna Jun) krijgen zij de opdracht om twee officieren te vermoorden. De opdracht doemt echter te mislukken als er uit onverwachte hoek ook jacht wordt gemaakt op het drietal…

Regisseur en acteurs

 • Dong-hun Choi portait

  Dong-hun Choi

  Director

 • Jun Ji-hyun portait

  Jun Ji-hyun

  Ahn Ok-yun

 • Ha Jung-woo portait

  Ha Jung-woo

  Hawaii Pistol

 • Lee Jung-jae portait

  Lee Jung-jae

  Yeom Seok-jin

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Pomade

 • Lee Kyoung-young portait

  Lee Kyoung-young

  Kang In-gook

 • Jin Kyung portait

  Jin Kyung

  Ahn Seong-sim

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Chu Sang-ok ("Big Gun")

Assassination

Wil je Assassination kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Assassination streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Assassination niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Assassination zelfs gratis bekijken.

Assassination downloaden

Wil je Assassination ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Assassination overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Assassination torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Assassination is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Assassination trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Assassination de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.