Assassination
%
73

Assassination

Nu kijken

Kijk Assassination

Moeite met waar je nou Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination

Samenvatting

Drie gevangenen met allen een eigen specialisme, krijgen de opdracht om de vijandelijk bezetters te verzwakken en te vechten voor Korea's onafhankelijkheid. Onder leiding van sluipschutter Ahn Ok-yun (Gianna Jun) krijgen zij de opdracht om twee officieren te vermoorden. De opdracht doemt echter te mislukken als er uit onverwachte hoek ook jacht wordt gemaakt op het drietal…

Regisseur en acteurs

 • Dong-hun Choi portait

  Dong-hun Choi

  Director

 • Jun Ji-hyun portait

  Jun Ji-hyun

  Ahn Ok-yun

 • Ha Jung-woo portait

  Ha Jung-woo

  Hawaii Pistol

 • Lee Jung-jae portait

  Lee Jung-jae

  Yeom Seok-jin

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Pomade

 • Lee Kyoung-young portait

  Lee Kyoung-young

  Kang In-gook

 • Jin Kyung portait

  Jin Kyung

  Ahn Seong-sim

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Chu Sang-ok ("Big Gun")

Assassination

Wil je Assassination kijken? De movie van Dong-hun Choi uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Assassination op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Assassination met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Assassination downloaden

Het downloaden van Assassination is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Assassination ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Assassination streamen

Het streamen van Assassination heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Assassination online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Assassination kijkt. Ideaal!

Assassination torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Assassination. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Assassination trailer

Bekijk eerst even de trailer van Assassination voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.