Assassination
%
73

Assassination

Nu kijken

Kijk Assassination

Moeite met waar je nou Assassination moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination

Samenvatting

Drie gevangenen met allen een eigen specialisme, krijgen de opdracht om de vijandelijk bezetters te verzwakken en te vechten voor Korea's onafhankelijkheid. Onder leiding van sluipschutter Ahn Ok-yun (Gianna Jun) krijgen zij de opdracht om twee officieren te vermoorden. De opdracht doemt echter te mislukken als er uit onverwachte hoek ook jacht wordt gemaakt op het drietal…

Regisseur en acteurs

 • Dong-hun Choi portait

  Dong-hun Choi

  Director

 • Jun Ji-hyun portait

  Jun Ji-hyun

  Ahn Ok-yun

 • Ha Jung-woo portait

  Ha Jung-woo

  Hawaii Pistol

 • Lee Jung-jae portait

  Lee Jung-jae

  Yeom Seok-jin

 • Oh Dal-su portait

  Oh Dal-su

  Pomade

 • Lee Kyoung-young portait

  Lee Kyoung-young

  Kang In-gook

 • Jin Kyung portait

  Jin Kyung

  Ahn Seong-sim

 • Cho Jin-woong portait

  Cho Jin-woong

  Chu Sang-ok ("Big Gun")

Assassination

Assassination streamen

Assassination streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Assassination downloaden

Zin om Assassination te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Assassination te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Assassination torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Assassination makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Assassination trailer

Wil je er zeker van zijn dat Assassination jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.