Assassination Games
%
62

Assassination Games

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Assassination Games

Moeite met waar je nou Assassination Games moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination Games

Samenvatting

In deze actiethriller proberen rivaliserende huurmoordenaars samen met de Amerikaanse Drug Enforcement Agency een wereldwijd drugskartel te ontmantelen.

Regisseur en acteurs

 • Ernie Barbarash portrait

  Ernie Barbarash

  director

 • Marija Karan portrait

  Marija Karan

  actor

 • Bianca Brigitte VanDamme portrait

  Bianca Brigitte VanDamme

  actor

 • Michael Higgs portrait

  Michael Higgs

  actor

 • Serban Celea portrait

  Serban Celea

  actor

 • Kevin Chapman portrait

  Kevin Chapman

  actor

 • Alin Panc portrait

  Alin Panc

  actor

 • Valentin Teodosiu portrait

  Valentin Teodosiu

  actor

 • Ivan Kaye portrait

  Ivan Kaye

  actor

 • Scott Adkins portrait

  Scott Adkins

  actor

 • Jean-Claude Van Damme portrait

  Jean-Claude Van Damme

  actor

Trailers

Assassination Games

Benieuwd naar Assassination Games? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Assassination Games kunt bekijken.

Assassination Games streamen

Wil je Assassination Games streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Assassination Games gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Assassination Games downloaden

movies als Assassination Games kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Assassination Games. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assassination Games. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Assassination Games torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Assassination Games te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Assassination Games trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Assassination Games je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!