Assassination Games
%
62

Assassination Games

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Assassination Games

Moeite met waar je nou Assassination Games moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Assassination Games

Samenvatting

In deze actiethriller proberen rivaliserende huurmoordenaars samen met de Amerikaanse Drug Enforcement Agency een wereldwijd drugskartel te ontmantelen.

Regisseur en acteurs

 • Ernie Barbarash portrait

  Ernie Barbarash

  director

 • Marija Karan portrait

  Marija Karan

  actor

 • Bianca Brigitte VanDamme portrait

  Bianca Brigitte VanDamme

  actor

 • Michael Higgs portrait

  Michael Higgs

  actor

 • Serban Celea portrait

  Serban Celea

  actor

 • Kevin Chapman portrait

  Kevin Chapman

  actor

 • Alin Panc portrait

  Alin Panc

  actor

 • Valentin Teodosiu portrait

  Valentin Teodosiu

  actor

 • Ivan Kaye portrait

  Ivan Kaye

  actor

 • Scott Adkins portrait

  Scott Adkins

  actor

 • Jean-Claude Van Damme portrait

  Jean-Claude Van Damme

  actor

Trailers

Assassination Games

Zin om Assassination Games lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Assassination Games te bekijken voor je op een rijtje.

Assassination Games downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Assassination Games downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Assassination Games. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Assassination Games er ook in SD heel goed uit.

Assassination Games streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Assassination Games net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Assassination Games hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Assassination Games helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Assassination Games torrent

Denk je dat je om Assassination Games te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Assassination Games trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Assassination Games de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.